|
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
|
|
۱۸:۰۹, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #235
|
|||
|
|||
|
سلام
چیزی که خیلی واضحه ، هالیوود = صهیونیسم (شاید شما فکر کردید مراد من از یهود ، یهود عصر موسی است) صهیونیسم = شیطان پرستی شیطان پرستی = وهابیت ،=بهائیت = صهیونیسم = مسیحیت صهیونیسم ، لطفا با مترادف سازی این ها یک پارچه بودن کلام من رو مد نظر داشته باشد. ببین قرآن یک سری تعالیم داره ، که باید بهشون عمل بشه ، بهشون عمل نشد ، قرآن قدرتش رو از دست داد ، در نتیجه ولی خدا هم قدرتش رو از دست داد ، تا وقتی عده ای از مردم جهان به تعلیمات قرآن عمل نکنند ، امام زمان بر نخواهد گشت ، بر نخواهد گشت ، چرا پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند "ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا ابدا"؟ یعنی این دو می تونند در قلب مسلمان از هم جدا باشند حرف شما درسته ، این ها در باطن یک نور هستند در دو کالبد ، لیکن مسلمانان در قلب خودشون این دو رو از هم جدا کردند ، چسبیدند به قرآن ، به بهونه این که قرآن بسه ، در صورتی که قران بدون ولی خدا هیچه ، مثل یک سی دی می مونه بدون سی دی رام ، فقط میشه بگیریش جلوی آفتاب بگی چه نقش و نگار هایی داره پس مراد من از رسیدن این دو به هم ، در نزد مسلمانان هست ، مسلمانان باید امام رو هم در دلشون بپذیرند ، به عنوان مکمل قرآن ، و وقتی این دو در کنار هم قرار بگیرند ، به مسلمانان قدرت بی نهایت می دند،کما این که در زمان پیامبر بزرگوار اسلام صلی الله علیه و آله و مدتی از حکومت امیرالمومنین علیه السلام شاهد این امر بودیم. اما انتقاد شما به نور بودن شیطان ، گفتم ، باز هم می گم ، شیطان پرست ها که شامل صهیونیست ها ، وهابی ها ، فراماسون ها ، بهایی ها ، مسیحی های مسخ شده و ...میشند ، شیطان رو که بد نمی دونند ، دیوانه که نیستند پیرو بدی باشند از بین برند ، lucfier رو نور می دونند ، عکس هم آوردم براتون ، این اعتقاد اون هاست ، الآن مردم آمریکا ، اوباما رو بد می دونند یا خوب؟ اوباما شیطان هست یا نه؟ اما اون ها ابله اند ، اوباما رو خوب می بینند ، چون به خوردشون داده شده ، همین طور شیطان رو سعی می کنند در فیلم هاشون نور نشون بدند ، مثبت نشون بدند ، برای تبلیغ شیطان پرستی ، دیدید که سرچ گوگل و یاهو هم پره از این تلقین باطل. برای تکمیل حرفم ، یکی از صوفیان ، بعد از اعمال شنیعی مثل خوردند بول ، و لعن حضرت فاطمه سلام الله علیها ، به حالت روحانی وارد میشه ، می بینه یک مرد سپید روی نورانی ، با لباس سفید ، میاد جلو ، می گه من خدای تو ام ، اما این طرف عاقل بوده ، می گه خدا که جسم نداره ، یک هو با درد عجیبی از رویا دور میشه و تصویر می ره ، بعد دوزاریش جا میوفته ، شیطان خودش رو به شکل نورانی جلوه داده بوده ، نه فرشتگان. امثال این رو در عرفان های کاذب زیاد می بینیم ، شیطان خودش رو نور و مقدس نشون می ده. یکی از علما به یکی از عرفا می فرمایند ، اگر کشف و شهودی حاصل شد ، دقت کن ، سریع پاسخ نگو ، اون شخص هم که از معاصرین بوده ، هم چین رویایی می بینه ،یک رویای زیبا و روحانی ، بهش می گن فلان چیز رو بگو ببریمت تو عرش و ... ، دوزاریش جا میوفته ، این که اشتباهه ، از کشف و شهود می مونه ، اما دینش سالم می مونه. خلاصه دقت کنید توی تحلیل ها ،شیطان زرنگه ، "ان الشیاطین لیوحون الی اولیائهم" ،پس پیروان شیطان هم زرنگند و از این روش ها استفاده می کنند پیرو شیطان هم که = کسی که پیرو خدا نباشه ، چه مسیحی باشه ، چه یهودی ، چه بودایی. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شواهدی بر ماسونی بودن کارتون اقای بادی و شرمن | یا حسین | 2 | 2,908 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۹ آخرین ارسال: میثم.ح |
|
| نقد و بررسی علامت های ماسونی کارتون BEN10 | Hadith | 30 | 38,646 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: A.E |
|
| تحلیل نمادها در کاور فیلم های ماسونی | Amir | 22 | 30,886 |
۵/آبان/۹۲ ۱:۰۹ آخرین ارسال: jef.tolstoy |
|
| نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها | ehsanagiyan | 75 | 57,513 |
۲۰/تیر/۹۲ ۰:۳۴ آخرین ارسال: مسافر |
|
| نماد های ماسونی در فیلم جدید فانوس سبز (Green Lanthern) | mobarez 1 | 4 | 7,024 |
۲۹/مرداد/۹۱ ۱۸:۴۴ آخرین ارسال: محمود |
|
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,666 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|
| شواهد ماسونی بودن انیمشن ” The Ant Bully “ | Amir | 6 | 7,321 |
۴/خرداد/۹۱ ۱:۲۹ آخرین ارسال: seiied |
|