|
چگونگی فرج قوم ادریسِِ نبی بعد از غیبت
|
|
۱۷:۳۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۴۷ توسط ashab313mahdi.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۶)عبدالرحمن نوشته است: ببین دوست من چگونگی فرج قوم ادریسِ نبی بعد از غیبت /3 همان دوست سوال کرده اند ؟http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33555.html (۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۶)عبدالرحمن نوشته است: ببین دوست من پاسخ اصحاب 313 مهدی : برادر من ما که نمی گوئیم دست از دفاع و ارزش ها و ... برداریم اتفاقا خیلی محکم تر باید کار کنیم و تلاش کنیم و جهاد کنیم و در دنیا الگو و اول باشیم ما میگوئیم در کنار همه ی این وظایف باید این حرکت انقلابی و مذهبی و فرهنگی بزرگ را هم انجام دهیم تا کار را بهتر و سریعتر پیش ببریم مگر شما این را نمیخواهید پس کمک ما کنید تا کار سریع تر پیش رود باید همه ی مردم را به امام زمان عج و ظهور ایشان و دعا برای ایشان دعوت کنیم که در حین همه ی فعالیت های اجتماعیشان نیز یاد حضرت باشند و برای فرج دعا کنند و مثلا جمعه ها صبح بعد دعای ندبه 60 میلیون به خیابانها بیائیم و دعا کنیم آقا را بخواهیم آقا را صدا بزنیم تا خداوند در فرج تعجیل نماید طبق وعده ی خودش مردم روحانی و احمدی نژاد و ... را خواستند و صدا زدند و ... و ایشان هم امدند حالا امام زمان را بخواهیم و صدا بزنیم حضرت نمی ایند !؟ مردم کوفه به دروغ امام زمانشان را صدا زدند و خواستند و نامه دادند و ... امام زمانشان امام حسین علیه السلام هم آمدند حالا ما هم امام زمان را بخواهیم و صدا بزنیم و ... اما این بار راست و حسابی اصحاب مهدی عج پایگاه معارف حقه ی اهل بیت لینک ثابت نظر دهید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

پاسخ اصحاب 313 مهدی :