|
توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی
|
|
۸:۲۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۸:۲۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین ولَهُ الحَمد اللهمّ انّی اعوذ بک من نفسٍ لاتشبعُ و من قلبٍ لایخشَعُ و من علمٍ لاینفع . خدایا من به تو پناه میبرم از نفسی که سیرابی ندارد، قلبی که خشوع و خضوع نمییابد و علمی که سودی نمیبخشد و باعث گمراهی میشود با عرض سلام به همه ی خوانندگان تاپیک همونطور که از عنوان تاپیک پیداست ان شاء الله قصد داریم مقداری این مسئله رو واکاوی و بررسی کنیم. فعلا برای طرح مسئله این جوک رو بخونید و روش فکر کنید: نقل قول:دست مخترع کولر درد نکنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۸:۲۲
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۲۹/اردیبهشت/۹۳, ۱۲:۵۹
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۳۰/اردیبهشت/۹۳, ۵:۲۵
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۳۰/اردیبهشت/۹۳, ۱۱:۳۳
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۳۱/اردیبهشت/۹۳, ۱۵:۵۱
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۱/خرداد/۹۳, ۸:۲۸
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۱/خرداد/۹۳, ۲۳:۲۳
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۲/خرداد/۹۳, ۱۸:۴۸
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۳/خرداد/۹۳, ۱۵:۳۰
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - Havbb 110 - ۴/خرداد/۹۳, ۲۰:۲۳
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - عبدالرحیم - ۷/خرداد/۹۳, ۰:۴۸
پاسخ به: توکل و توحید و معنویت ، عامل عقب ماندگی - مصباح - ۷/خرداد/۹۳, ۱۸:۱۴
|