کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
۱۷:۴۴, ۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۰ ۱۷:۵۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #61
آواتار
اول اینو بگم که حقیر چون دیدم نیت شما صاف و خیرخواهانه هست جواب دادم وگرنه جواب نمی دادم. پس بحث ناراحت شدن نیست. بنده هم اصلا ناراحت نمیشم. فقط احساس میکنم یه تفاوت نگرشی بین ما باعث شده حرف همدیگه رو متوجه نشیم.

دوست عزیز شما درست جامعه رو نگاه کردی؟ توی دانشگاه بین دانشجوها توی خیابونها توی خانواده های فامیل؟ از کدوم امام زمان حرف می زنید؟ یه حجه الاسلام میگفت رفته تو مدرسه گفته چند نفرتون فکر می کنین امام زمان زنده هست؟ اکثرا گفتن نمی دونن. طرف میگفت می خواستم اونجا زار زار گریه کنم.
دوست خوب من، واقعیات رو ببینیم. واقعا فکر می کنین جامعه ما می دونه 11 سپتامبر کار خود آمریکا بود؟ الان رو نمیگم. الان که دیگه قضیه لوث شده. 3 سال پیش کی باور میکرد تخریب برجها کار خود دولت آمریکا بوده؟

من شرح حالی از خودم دادم که متوجه بشین از چی دارم حرف می زنم. شما الحمدلله کارت درست بوده و با امام زمانت رابطه خوبی داشتی و با معرفت عزاداری می کردی اما من و امثال من نه. کل تحولات و تغییرات من در دو سال پیش رخ داد. قبلش اهل گناه و فیلم و موزیک و ... بودیم. ولی عزاداری و نماز و روزه هم سر جاش. این خیلی استثنایی هست؟ نه اصلا. جامعه رو درست نگاه کنین می بینین جوانان ما یه عده سکولار هستن که هیچ. قشر مذهبی هم با یه دین ارثی بدون مطالعه داره جلو میره. همین میشه که با یکی دو شبهه اعتقادی بیخدا و بی دین میشه.
یکی از فامیلهای ما میگفت اباما که کارش درسته. عید نوروز رو به ما تبریک گفته. کی باید به ایشون بفهمونه اباما کیه. خیلی ها چنین طرز تفکری دارن. جامعه الان رو نباید به جامعه 20 سال پیش که جوانانش با عشق به دین و امامشون به جبهه می رفتن یکسان دید. دشمن تو این بیست سال خیلی به ما ضربه زد. خیلی .....

می فرمایین کلام مطهری. برادر من، امثال من در دو سال پیش که همه زندگیمون بازی و موزیک و فیلم بود چه علاقه ای داشتیم به کتب مطهری؟ چه می دونستیم اصلا کتابهای ایشون به چه دردی می خوره. باید زنگ خطری برامون به صدا در می اومد تا ما به دین و خدا پناه ببریم.

احساس میکنم یه سوء تفاهم به وجود اومده. این چیزهایی که در پست قبل گفتم مال 2 سال پیش من قبل از دیدن مستند ظهور و سایر مستندهاست. ما اون موقع خواب بودیم و خواب خوشی هم بودیم. خدا خواست بیدار بشیم و از طریق مستند ظهور و تحقیقات یکساله خودم.
بله الان کتب مطهری، شهید دستغیب و .... تازه فهمیدم چه گنجهایی داشتیم و خبر نداشتیم.

شما اعتقاد داری نباید یه مستند باعث تلنگور بشه. با شما موافق نیستم. بله برای افرادی که دین ارثی نداشته باشن. برای کسانی که مطالعه دینی دارن. برای کسانی که اگر عزاداری میرن تمام همتشون ترک گناه باشه. این میشه عزاداری با معرفت نه سینه زدن جای خودش، فیلم و موزیک و .... جای خودش.
اما قشری که در خواب هستن چی؟ کدوم کتاب و کدوم روحانی می تونه چنین فردی رو متوجه مسیر غلطش بکنه؟ هیچی. من تو این دو سال خیلی موارد دیدم که جای بحثش نیست.
برای همه نمیشه یه نسخه پیچید. خیلی ها اهل فیلم و .... هستن. با دیدن مستندی که شیطان رو به تصویر بکشه، با مستندی که حقایق دول استعمارگر و نیات پشت افکارشون رو برملا کنه متنبه میشن نه با کتب مذهبی. ممکنه عده ای از همین افراد متنبه برگردن سراغ دین و جذب کتب مذهبی بشن کما اینکه برای خود من و دیگر دوستان رخ داده. وضعیت جامعه به هر دلیلی اینطور شده. نمیشه چشم رو روی واقعیات بست. اصلا یه دلیل که خودم جذب مستند شدم چون محصول غیر ایرانی بود وگرنه اینهمه مخاطب پیدا نمیکرد. اگر چند تا روحانی و حجه الاسلام و طلبه مستند رو ساخته بودن فکر می کنین اینقدر مخاطب داشت؟ خود من شاید نگاهش هم نمیکردم. نگیم چرا اینطوری جامعه مربوط میشه به همون بیست سال ضربات دشمن.... بگیم با این وضع میشه چیکار کرد. طبعا باید روش جدید رو دنبالش بود.

در یک کلام این مستند رو به کسانی توصیه کرده و میکنم که در خواب هستن نه کسانی که بیدار هستن و می دونن تو این دنیا چیکار می کنن. با توجه به وضعیت جامعه غرب زده و سکولار و ماتریالیست شده، همچنان دیدن مستند رو برای قشر مورد نظر توصیه میکنم.

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم.

یا حق.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سپهسالار ، Admirer ، Amir ، ترنم بهاری ، mosazadeh ، میلاد.م ، Patriot ، mtarzh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟ - بیداری اندیشه - ۲/تیر/۹۰ ۱۷:۴۴
ایران؟ - mosazadeh - ۲۰/شهریور/۹۰, ۸:۴۰

پرش در بین بخشها:

بالا