|
معراجی ها ، آخرین فیلم ده نمکی
|
|
۲۲:۲۹, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۴۴ توسط هادی....)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: عبدالرحمن نوشته : اگر منظور شما شکستن قواعد فنی سینما هست ، به نظرم این کار شدنی نباشه... خداییش سخته ، سیر تاریخ سینما رو به عنوان یک علم تجربی (خودم وارد علمش کردم) نادیده بگیری و بری واسه خودت فیلم بسازی ، اون هم ما که هنوز واسه خودمون سبک نداریم... به نظر می آد باید به کمک آزمون و خطاهایی که تا الان صورت گرفته جلو رفت... اگر هم منظور شما شکستن قواعد محتوایی هست ، خوب یه حرف دیگست ، جالبه که چند روز پیش یه کتابی رو می خوندم که در مورد سینما بود ، اشکالهایی که ما از فیلم ها و به طور کل از سینما می گیرم برای نویسنده مسخره بود ! مسئله ی کتاب فرا تر از این حرفا بود ، این بود که آیا مدیوم سینما با دین و مذهب و الهیات ، اصن کنار می آد ... نظر نویسنده این بود که کنار نمی آد ... حرفش این بود که سینما نزدیک به ماده هست و ذاتش مادیه و طبیعیه که توپ تو زمین غربی ها باشه... خلاصه که من تا آخر کتاب باهاش موافق بودم ولی چه کنم که یه قاعده ای هست که می گه : دلیل و اثبات شیٍ وقوعه به هر حال ما تو تاریخ سینما ، فیلم های دینی و مذهبی داشتیم ، هر چند کم و ... نقل قول:وقتی من صبح تا شب فضای فکرم سینمای هالیوود باشه و عشقم مجید مجیدی و کیارستمی و اصغر فرهادی و جعفر پناهی دیگه رفتم تو زمین بازی طرف مقابل به مجید مجیدیه زبون بسته چیکار داری دیگه !!! ![]() نقل قول:تا کی باید عشقمون هیچکاک و پازولینی و کوبریک باشه؟ تا وقتی یکی پیدا بشه ، بزنِ رو دست این آقایون !!! ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سنگ تمام صداوسیما،شهرداری و یک وزارتخانه برای فروش معراجی ها | Yaser_h2011 | 55 | 20,194 |
۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: حفیظ |
|