کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدام جبهه: حزب الله یا ایران؟
۱۹:۳۱, ۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
دوست عزیز سلام
از اینکه می بینیم بحث رو جدی گرفتید و میتونیم با هم مباحثه منطقی کنیم خوشحالم و از اینکه بالاخره یه بزرگواری پیدا شد که بشه باهاش دوستانه و کاملا منطقی صحبت کرد.
شما در صحبت هاتون گفتید ما با هم تفاوت نگرشی (من میگم اختلاف نظر) داریم.
جا داره اول یه موضوعی رو مشخص کنم و اون اینه من و شما جفتمون به دنبال مطلع الفجر واقعی می گردیم حالا شاید از راه های مختلف ولی امید من اینه که همه این راه ها منجر به اگاهی بیشتر و درک ما از واقعیت پیرامونمون بشه پس من با شما در یک جبهه هستم و قصد ندارم به نقد مخالفت با صحبت های شما بپردازم.
و اینکه ما 1 دشمن واحد داریم و من به این ایمان دارم که در روز خطر باید دوش به دوش هم در مقابل دشمنی بایستیم که با اسلام ما و از همه بالاتر با مکتب ما که همون ایثار و شهادت به جای مانده از سیدالشهدا است مخالفه.
دوست عزیز من هم مثل بسیاری دیگه از دوستانم مدت هاست به دنبال امام زمانم می گردم و اینکه شما به متلک گویی میگی کار من درست بوده نه من هم هنوز در خوف و رجا حضرت حق سیر می کنم و از فردایی که ندیدم عجیب می ترسم و دلم را به امید حضرت حق زنده نگه داشتم.
به فراخور کارم با بسیاری از اساتید و دانشجویان در ارتباط هستم و در اینجا به گفته شما پیرامون عقب ماندگی دینی هم نسلان خودم و جدید تر از آن اعتراف می کنم. شاید جالب باشه بدونید ترس از گناه امروزه جای خودشو به یه امید واهی که برگرفته از سخنرانی های دینی بعضی از اساتیده داده
خوب می بینی پس همین سخنران محترم یه روزی یه جایی سوتی خودشو داده و حالا هزار هزار فارابی و ابن سینا و شهید اول و ثانی و مطهری و بهشتی و ... بیان جوابگوی این سوالات ذهنی نیست.

نمیگم من خودمو بردم تو محیط خلاء به اصطلاح وکیوم کردم نه من هم صبح تا شب در حال زندگی هستم و من هم شاید خطا و گناه کنم اما احساس میکنم ترس از گناه هنوز در وجودم هست که یقین در وجود شما و بقیه دوستان در این سایت هست. که اگه نبود نه شما اینجا مطلب می نوشتی و نه من.

آخرین پست رو شما ببین دوستمون میگه من 4 ماهه خدا بهم توفیق داده با این مطالب آشنا شم.
پس میشه هنوز به یه چیزایی امیدوار بود و اون هم رجعت به اصل و ریشه مونه

در مورد اباما شما زیاد ناراحت نباش مگه قرار فامیل شما رجل سیاسی شما باشه که شما بخوای براش دنبال جواب بگردی. اگه یه روز یکی از رجل سیاسی این مملکت این حرف رو زد باید بترسی. و دنبال یه جواب دندان شکن باشی. پس نیروی ذهن خودتو برا اون روز نگه دار.

داداش شما غصه نسل از دست رفته رو نخور. حالا به فکر این باش که نسل های بعدی رو چجوری باید ساخت من میگم ادم سی و چند ساله رو نمیشه عوض کرد چون سرمایه گذاری برای عوض کردنش خیلی سخته من میگم میشه یه نسل رو از 15 سالگی احیا کرد و حتی جلوتر رو پس باید راهی پیدا کرد که اگه روزی مستند ظهور دیگه جواب نداد من و شما بتونیم برای این نسل در حال رشد کاری کنیم.
اما شما یه نگاه به حرکت امام بنداز وقتی مزدورین شاه ایشون رو دستگیر میکنن؛ میگه ارتش من هنوز تو قنداقِ این حرف خیلی معنی داره. پس میشه برای این نسل در حال رشد کاری کرد اگه ما دستمون تو دست هم باشه.

اینکه در این مجموعه (مستند ظهور) نظام های سرمایه داری به راحتی به چالش کشیده میشن. و بسیاری از فعالیت های اونها با نقد عامیانه بیان میشه قابل تقدیره اما نه تا اونجا که جای باورهای ما رو بگیره. این الگوی غربی اون موقع میتونه خطرناک باشه. در جایی که مشاهده کنیم گفته های در این مستند در واقعیت نیست.

در جایی از صحبت هاتون بیان کردین که مستند رو برای جامعه غرب زده و سکولار پیشنهاد دادین یه سوال دارم چرا کتاب غرب زدگی جلال آل احمد رو پیشنهاد ندادی! من خوندم می دونم که شما هم حتمن خوندین ای کاش میتونستین آراء و نظریات جلال رو اینجا به بحث و گفتگو بزاریم.

حالا که شما میگی با گنج های نفیس انقلاب اشنا شدی... یا علی بسم الله شروع کن به بقیه هم توصیه کن یا حداقل یه تاپیک ایجاد کن که دوستان هم فعالیت خودشون رو شروع کنن.
اما به شرطی که فقط منتهی به این سایت نشه. و بشه اون رو در اختیار سیل کثیری از مشتاقین قرار داد. اونهایی که به هر دلیلی امکان استفاده از وب و فضای مجازی رو ندارن.
در پایان شما منظورتون رو رسوندین و من هم متوجه شدم امیدوارم شما هم منظور من رو متوجه شده باشین.
حالا که شما آگاه شدی باید به دنبال یه راه برای اونایی باشی که هنوز نتونستن به شما برسن.
من همه تلاشم رو کردم که این موضوع رو بیان کنم
امیدوارم.
به لطف ایزد متعال و یاری دوستانم
*ارادتمند شما ققنوس*
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosazadeh ، mtarzh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع