کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۳:۳۵, ۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۰ ۱۳:۴۷ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #62
آواتار
(۴/تیر/۹۰ ۱۸:۲۹)sara_iran نوشته است:  و بازم به همون نقد هاتون (خیلی خیلی پیش پا افتاده) ادامه دادید و بعدم اومدید یه سخنرانی از استاد گذاشتید که بگید ما هم بله ... ( در هر صورت این کارتون چه با نیت خیر بوده چه با نیت شر ازتون ممنونم)
1.واقعا پستهای من پیش پا افداست؟یعنی شما میگید من نگم این طور حرف زدن در مورد مقدسات اشتباه؟.شما میگید خنده ی بلند دخترا که حرامه و آقای رائفی مسببش بودن پیش پا افداست؟
2.شما اگه از حرف های پیش پا افتاده من ناراحتین مجبور نیستید به این تاپیک بیاین حتی میتونید منو به لیست دشمنانتون اضافه کنید.
3.بگید ما هم بله. متوجه نمیشم.ولی واقعا نیتم این نبوده که بگم ما هم بله. اصلا متوجه نمیشم چی ما هم بله
4.اگه نیتم شره باشه از من ممنون هستید؟
5.لطفا سوالات من جواب بدین خواهشا طفره نرید.شما اون هستین.شما غلط املایی دارین.پیش پافتادست.چرت و پرته
وقتی هم که anti666 بهتون پیشنهاد مناظره داد قبول نکردید و با دلیل های بسیار بسیار بچه گانه اونو رد کردید ( در صورتی که اگه نمیخواستید در سایتشون با ایشون مناظره کنید می توانستید در جای دیگری مثل یاهو مسنجر اینکار رو انجام بدید)
1.آقای anti666 پیشنهاده مناظره دادن که اگه من درست میگم سایتشون رو ببندن و من همچین نیتی نداشتم
2.من فقط با آقای anti666 کار نداشتم که با ایشون فقط چت کنم

حالا هم که استاد از وقتش زده و اومده جواب شمارو داده بازم ول کن نیستید و به صدای خواهرا گیر دادید (این دیگه واقعا مسخره است) خوب دوست عزیز این نقد شما به خواهرا مربوط میشه نه به استاد شما اگه در این مورد نقدی دارید متوجه خواهران است که نباید جلوی نامحرم بلند بلند بخندند به استاد چه ربطی داره؟
یه سوال حتما جواب بدین.خانوم های که بلند میخندید به چی میخندیدن؟
به شوخی کی میخندیدن؟
آیا این خانومها فقط 1 بار بلند خندیدن؟
آیا آقای رائفی نمیدونستن اگه بازم شوخی کنن خانومها بلند میخندن؟
آیا آقای رائفی بعد از چند بار شوخی که خانومها بلند خندیدن آقای رائفی نخندیدن نگفتن که چرا بعضی ها اینجوری میخند و آیا بعد ااین حرفشون خودشون نخندیدن؟؟

اگر اینطور نیست و قصد شما خیر خواهی است بفرمایید که چرا در وبلاگ ایشان ایشان رو نقد نمیکنید و میاید اینجا و بقیه دوستان رو ناراحت میکنید؟
من فقط با آقای رائفی کار ندارم.بعدشم اونجا پاسخگو نیستن و اینکه اینجا بهتره برای بحث با طرفدارای اقای رائفی.
دوست گرامی شما خودتم میدونی من درمورد چی صحبت میکنم (پس به قول خودت طفره نرو) حالا ما گیریم شما منظور منو نمیفهمی واضح تر براتون میگم

بله که نقد هاتون پیش پا افتادست
درمورد مقدسات که خود استاد رائفی گفتند منظورشون توهین نبوده و سعی میکنند از این به بعد یه جور بهتر صحبت کنند که به امثال شما دیگه برنخوره (استاد تو سخنرانیشون گفتند اگه بخوایم امروزیشو بگیم آب از لب و لوچه ابراهیم...)
در سالنی که نصفش پسرا هستند و نصفش دخترا استاد چه طوری باید حرف بزنه که اولا حوصله مستمعین سرنره و دوما فضا یکم از اون جو جدیّت خارج بشه و سوما دخترا بلند نخندند (که باز هم میگم به استاد ربطی نداره اونا میتونستند آروم تر بخندند) شما اگه راهکاری بلدی به من پیام خصوصی بده تا من هرجور شده به دست استاد برسونم تا خیال شما و بقیه دوستان راحت بشه
من هیچ وقت نمیام کسی رو که مخالف من صحبت میکنه جزو دشمنانم قرار بدم و حرفاش رو نشنوم بلکه میمونم و جوابشو میدم تا یا من قانع بشم یا طرف مقابل ( که در مورد شما فکر نمیکنم قرار باشه قانع بشید)

بله : آری ، نعم ، ، yes ، در اینجا به معنی دنبال کردن سخنرانی های استاد رائفی و خود را جزو دوست داران ایشون قراردادن است . حالا متوجه شدید؟

الله اعلم خدا خودش بهتر میدونه که نیت شما چی بوده
اگر نیتتون شر هم بوده در هر صورت نتیجه کار خوب بوده پس بازم ممنونم
دوست عزیز شما چیز دیگه ای از حرف های من پیدا نکردید که گیر دادید به غلط املایی؟ ( قضیه خان الامینه دیگه )

بعدم این چه حرفیه که میزنید؟ شما با طرفدارای آقای رائفی کار دارید anti666 هم یکی از مهمترین طرفدارای آقای رائفیه اگه شما حرفت حق بود اگه میتونستی یه نفر رو هم راضی خودش خیلی بود. بد میگم؟

به این سوالتون هم حتما جواب میدم
دوست گرامی محض اطلاعتون باید بگم که اگه صدای خانوم ها انفرادی (یعنی یه نفر) نباشه و به صورت جمعیت باشه و اون صدا ها باعث تحریک جنس مخالف نشه هیچ مشکلی نداره. تو ماها که باعث تحریک نشد والا شما رو نمیدونم
همین چند ماه پیش بود که فکر میکنم دیدار مردم مازندران با رهبر بود که مرد و زن با هم دیگه شعری با مضمون بیعت با رهبری میخوندند . شما بیشتر از یه مرجع تقلید میفهمی؟ اگه معصیت بود همونجا رهبر برخورد میکرد ( که با همین اندک شناختی که از رفتار شما دارم باز هم فکر نمیکنم شما بخواید قانع بشید)

اگه شما با آقای رائفی کار ندارید پس با سبزی فروش سر کوچه ما کار دارید؟ پس این همه بحث و نقد واسه چیه ؟ واسه کیه؟ پس اگه شما با استاد کار ندارید حتما قصدتون تخریب چهره ایشونه . والا تا اونجا که ما میدونیم اگه کسی رو نقد میکنند میخوان طرف مقابل نقدشون رو بشنوه اونوقت شما میگی با ایشون کار نداری
بعدم شما چرا میخوای با طرفدارای آقای رائفی بحث کنی ؟ خود استاد مگه زبون نداره که بخواد جوابتون رو بده همونطور که بار قبل توسط anti666 جوابتون رو داد اینبار هم میده فقط کافیه نقدتون رو بدست anti666 برسونید پس الکی بهونه نتراشید

قانع شدید ......؟؟؟؟ عمرا چون شما واسه کار دیگه ای اینجا هستی که خودتم خیلی خیلی خوب میدونی و نمیخوای بگی
خیلی کسای دیگه مثل farkli درست از استاد نقد کردند و جوابشون رو گرفتند اما همونطور که گفتم شما قصدت یه چیز دیگه هست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، sanjabi ، فاطمه خانم ، ANTi666 ، mohammad008 ، am_po ، یاســین ، cheshmak86 ، PARADOX
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نقد محتوایی سخنرانی ها و مقالات استاد رائفی پور - 7parsa4 - ۵/تیر/۹۰ ۱۳:۳۵
«استاد رائفی پور» - علی 121 - ۱۱/تیر/۹۰, ۱۵:۵۲
«استاد رائفی پور» - bagheri4 - ۱۵/تیر/۹۰, ۱۰:۵۱
مجبور شدم! - arash9934 - ۲۸/آذر/۹۰, ۲۳:۴۹

[-]