|
حاضرید برای خدا و دینش بمیرید؟
|
|
۱۵:۲۱, ۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز آقای عبدالهی سلام
بنظر بنده حقیر ،شناخت حق از باطل در زمان موعود بسیار بسیار سخت است.فراموش نکنیم که برنامه ریزی دجال و شیطان بگونه ای است که اکثریت انسانها در شناخت حق دچار شبهه شده و بصورت مسخ شده بسوی نا حق گرویده میشوند،حتی انسانهایی که در حال حاضر جزء افراد مثبت جامعه های خود هستند. مثال علم تاریخ برای آموزش ایجاد شده،نه صرفاً داستان سرایی. یادمان هست که خوارج چه کسانی بودند،افرادی بودند دیندار،نماز خوان و از اشخاص خوب روزگار خود که در صف حق علیه باطل جانشان را در کف دست گرفتند و به امید شهادت راهی جنگ شدند. ولی چه شد ،همانها با یک نیرنگ و توسط ابزار دینی(توضیح:ابزار از این جهت که توسط سپاه معاویه =شیطان استفاده شد) گمراه شدند و قضاوت در مورد آنها بدلیل گذر زمان و اثبات حقانیت امیر المومنین برای ما اسان شده (مسئله حل شده راحت بنظر میرسد). بنظر بنده سرا پا تقصیر در زمان ظهور آقا ،حتی شناخت خود ایشان برای همه مقدور و آسان نیست. مجدداً از خدا میخواهم که اگر در آن زمان بودم ،پرده جلوی چشمانم بسبب گناه آنقدر ضخیم و کدر نباشد تا حق را نشناسم.خدایا لیاقت در رکاب بودنش را ندارم ولی کمکم کن گمکرده راهش نباشم و ناخواسته سر از سپاه مقابلش در نیاورم. دوستان از دست بنده ناراحت نشوید،راه سخت و امتحان سختی است.به دعاهایتان احتیاج دارم. زیاد گفتم و در زیاد گفتم هم غلط می افتد ،ببخشید
|
|||
|
|
|
|
|