|
بهترین طرح ضد ماسونی ( مسابقه)
|
|
۱۹:۵۹, ۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۳۳)-Ali- نوشته است:نقل قول:کارهای گرافیکی چه دردی از ما دوا میکنه؟ دوستان این سوالی که من همش میپرسم مهمه هر کاری رو او.لش بپرسید: آقا این کاری که من دارم میکنم کدوم درد از درد های منو دوا میکنه یا کرده؟ بسم الله حرف منو از یه تاپیک دیگه برداشتید آوردید اینجا. اگر توی همون تاپیک مونده بود بهتر بود من اون حرفو توی همون تاپیک زدم نه اینجا برادر، هر نکته مکانی دارد، برادر علی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بنده شاید مخالف باشم و قبلا هم مخالفتم رو جایی بیان کرده باشم ولی هیچ وقت نمیام بین یک گروهی که دارن با عقیده خالص یه کاری رو انجام میدن فاز منفی بدم. حالا دستتون درد نکنه نظر بنده رو قبل از اینکه خودم اطلاع پیدا کنم بیان کردید. حالا که دارید این طرح هارو پیاده میکنید دستتون درد نکنه اجرکم عند الله ولی همین وقت رو میشه جاهای بهتر صرف کرد. انشاالله که خدا توفیق نصیب کنه این طرح ها زیبا تر بشه و حداقل یک کاربرد تبلیغاتی ازشون بشه مثلا میتونیم یه بیلبورد تبلیغاتی درست کنیم یا یک کلیپ کوچیک یا حتی بزرگ و زیبا باهاشون درست کنیم و در حین نشان دادن تصاویر سخنرانی های تاثیر گذاری پخش بشه. خلاصه همه برادر ها خسته نباشید. یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |