|
انحرافات موجود در عزاداری ها
|
|
۱:۲۶, ۲۷/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۸۹ ۱:۵۵ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۸۹ ۲۰:۱۵)mohamad نوشته است: سلام مطلبت خیلی جالب بود ولی این عکس خیلی برام عجیب و تازه بود تا به حال توجه نکرده بودم این اشکالی که از پادشاهان باستان بر روی گوزن ها حک شده چه ارتباطی به قیام و خط مشی اباعبدالله علیه السلام داره واقعا ممنونم عکس روشن کننده ای بود برام خدا ثواب بده بهت (۲۶/آذر/۸۹ ۱۸:۳۷)علائم ظهور نوشته است: احساس نمی کنید یکمی تند رفتید؟ میشه نظر علمای بزرگتر رو بفرمایید ! از نظر من قمه زنی کاملا حرام هست و مخالف عقل و عرف و همه چیز هست هر کاری که باعث بشه گزک دست دشمن بدیم گناه هست 100% عقیده دارم که این انحراف کار انگلیس هست فکر می کنم که قرنها قبل مردم عزادار برای اینکه نشان بدهند که آرزوی یاری اباعبدالله علیه السلام رو داشتن و در عزاداری هاشون شمشیر و قمه حمل می کردن همینطوری که الان در عزاداری بعضی از مناطق کشور مشاهده می کنیم به احتمال زیاد دشمنان اسلام علی الخصوص انگلیس این مشی خونخواهی حسین رو به ضرر خودش دیده و انحرافی ایجاد کرده که مردم به جای اینکه شمشیر بر دشمن بکشند شمشیر را بر فرق خود بزنند عجبا از این همه نادانی و انحراف استفتاء از مقام معظم رهبری، سوال 1460: آیا قمه زدن بطور مخفى حلال است یا این که فتواى شریف حضرت عالى عمومیت دارد؟ جواب: قمه زنى علاوه بر این که از نظر عرفى از مظاهر حزن و اندوه محسوب نمىشود و سابقهاى در عصر ائمه «علیهم السلام» و زمانهاى بعد از آن ندارد و تأییدى هم به شکل خاص یا عام از معصوم «علیه السلام» در مورد آن نرسیده است، در زمان حاضر موجب وهن و بدنام شدن مذهب مىشود بنا بر این در هیچ حالتى جایز نیست. (۲۶/آذر/۸۹ ۱۸:۳۸)mohamad نوشته است: با این اوصاف هر کاری که ما بعنوان عزاداری انجام بدیم، غلطه. از قمه زنی که از همه تابلوتره تا به قول شما زنجیر زنی و سینه زنی. به نظر من بهترین حالت عزاداری همانطوریست که ائمه و بزرگان ما برگزار کرده اند گریه ها و اشکهای امام را در هنگام روضه خوانی یادتان هست عزاداری مقام معظم رهبری عزاداری زنجانی ها رو دیدین ؟ به قول دوستمون بدون هیچ دسته ی خاصی همه با هم ، همه یک صدا فریاد می زنن (( حسیـــــــــــــــــــــــــن )) من که با این روشا عشق می کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13520317.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/13520317.jpg)