|
کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال
|
|
۱۲:۱۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند دوست دار زیبایی ها
سلام نقل قول:آقا امیر بنده بیکارم و شدیدا مشتاق طرح ها و ایده های شما . پس همدردیم ![]() نقل قول:البته یه ایده هم خودم دارم اما نمیدونم میشه چیزی ازش درآورد یا نه . آباژور آفرین ایده آباژور های تزئینی بسیار خوبه با یه کم سلیقه و دقت میشه کار با ارزش و کیفت خوب تولید کرد. در این طور کارها مساله اساسی قبل از تولید ، فروش هست. کارای هنری نسبتا راحت تولید میشن تو بازارم زیادن قیمت های بالایی هم فروش میرن. اما شما باید اول نمونه کار رو ببرید و بازار یابی کنید و اون قدر مشتری داشته باشید که هر روز دو تا کاری که می سازید راحت بفروشید، تا نفروختید جدید نسازید. قبل از 6 ماه وارد تولید انبوه نشید. ----- 1-در خرید مواد اولیه دقت کنید و اول کار به صورت عمده مصالح نخرید. 2-اگه روی چند تا کار اول هیچ سودی هم نداشتید اشکالی نداره اما اگه ضرر دادید باید بیشتر سبک سنگین کنید ببینید آینده داره یا نه. 3-اگه میخواهید شروع کنید باید جدی و حساب شده و سریع شروع کنید وگر نه با امروز فردا کردن و شک و تردید کاری انجام نمیشه(تفریط) البته بدون فکر و پرس و جو و تحلیل اقتصادی هم نرید جلو (افراط) ---------- نمی خواهم از کار منصرفتون کنم اما: 1-الان آباژورهایی هستند که به طور صنعتی تولید میشن با فرز و لیزر سی ان سی، آیا شما میتونید از نظر کیفیت با اونا رقابت کنید؟ 2-آباژور چینی هم هست ، می تونید از نظر قیمت با اونا رقابت کنید؟![]() 3-خریدار شما کی هست مغازه دار یا نمایشگاه یا اقوام؟(گاهی مغازه دارا خیلی ارزون میخوان تا سود خودشون زیاد بشه) ---------- نکته:اگر شروع کردید میتونید روی بازار یابی توسط خانواده و اقوام و دوستان و خانواده خودتون هم حساب کنید کافیه خوششون بیاد اونوقت براتون مشتری میارن. پ.ن: اگر خدا بخواهد ایده هام رو رفته رفته در تالار میگم. پ.ن: خیلی مواظب باشید که پول یا عمل حرام وارد کار نشه. قوانید اسلام در باره خرید و فروش رو بخووووووووووووونییییییییییییید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موفق و پیروز باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بیان ایده ها (کسب و کار حلال) | Tolou | 44 | 16,051 |
۲۸/فروردین/۹۴ ۱۹:۳۸ آخرین ارسال: مهسا110 |
|

، می تونید از نظر قیمت با اونا رقابت کنید؟