کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: قراردادهای نجومی فوتبالیست‌ها از بودجه‌ی بیت المال؛آیا شما راضی هستید؟
راضی هستم
راضی نیستم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قراردادهای نجومی فوتبالیست‌ها از بودجه‌ی بیت المال؛آیا شما راضی هستید؟
۱۶:۰۰, ۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5

من كه اصلا و ابدا راضي نيستم البته به خاطر شخص خودم نيست ، تو جامعه مي بينم آدمايي كه حتي 500 هزار تومن ندارن براي درمان جيگرگوششون كه تو بيمارستان بستريه خرج كنند ، اگر مردم به ورزشگاه ها نرند و جوّ مسموم فوتبال افت كنه ديگه اين مسائل رو شاهد نخواهيم بود اما حيف كه جوون هاي ما به اين مساله توجه نمي كنند!!!! هستند كسايي كه نون شبشون رو به زور در مي آرند و مي رن تماشاي تمرين تيمي كه بازيكنانش با ماشين هاي چند صد ميليوني در سر تمرين حاضر مي شن . آدم مي مونه سفره دلش رو پيش كي وا كنه .؟؟؟؟
به خدا من كمونيست و سوسياليست نيستم يه بچه شيعه ام ( ببخشين محب علي و آل علي (علیه السلام)) ولي مي گم چرا يك جوون تحصيل كرده بايد صبح تا شب جون بكنه واسه 600 هزار تومن اونوقت آقايان يه فصل 300 و 400ميليون به جيب بزنن بعدش هم بگن " اين شغل دائمي نيست موقتيه!! " آخه مرد حسابي من كارمند چند سال بايستي كار كنم و هيچ خرجي نداشته باشم تا همچين مبلغي رو در حساب بانكيم ببينم ؟
در مورد خدمت مقدس سربازي هم كه بنده با اصل آن هيچ مشكلي ندارم دل آدم خون مي شه شما مهندس و دكتر و يا .....بايد برين 18 ماه براي سرافرازي كشورت خدمت كني و آن وقت بعضي ها مي رن خدمت سربازي توپ شوت مي كنند!!!!!!!!! به نظر تقصير از خود ما مردمه براي ما كه روي خوش نشون مي ديم و براي تماشاي حوصله سر بر ترين مسابقات فوتبال كه ساعته 6 عصر برگزار مي شه از ساعت شش صبح در ورزشگاه حاضر مي شيم بيشتر از اين هم نمي شه انتظار داشت!!!!! وقتي ما مردم راضي هستيم خداوند هم هيچ چيزي رو تغيير نمي ده چون خود خداوند متعال در قرآن كريم اين گونه فرموده اند .
يا علي
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، فرهاد ، oO DaViD Oo ، خادم الرضا ، help me ، rezamohammadi ، fafa* ، meisamtiger
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
به اميد روزي كه استاديوم هاي فوتبالمان خالي از تماشاگر شوند . - حامد پ - ۸/تیر/۹۰ ۱۶:۰۰

[-]