|
مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن
|
|
۰:۴۴, ۱۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۰:۵۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:من جزء ب جزء توضیح می خوام درباره استراتژی ها.جزء به جزءش رو من باید یه کتاب بنویسم براش! مصداقی هرکدوم رو میخواید بدونید بگید من به ترتیب نام میبرم: هویج و چماغ پلیس خوب پلیس بد مکانیسم ماشه شوک و بهت چیکن قورباغه آنفولانزای نیویورکی هویج سمی دایم پارادایم آژاکس مدئا البته اینا تا سال 88 بود ، دکترین های دیگه ای هم بکار گرفتن در سالهای بعد مثلا در جنگ هشت روزه دوتا دکترین رو همزمان اجرا کردند علیه جهان اسلام و فلسطین ، در سال 90 به دنبال دکترین شوک و بهت در اقتصاد ایران بودند و در سال 91 ضمن پیگیری دکترین شوک و بهت همزمان دکترین ویرانگری خلاق رو هم میخواستن انجام بدهند. اخیرا هم دکترین هایی نظیر تلفن دیپلماسی و دکترین هایی که در راستی آزمایی و مذاکرات هسته ای علیه ایران انجام دادن رو همه دیدید ،اسم دقیقی که برای این دکترین گذاشتن رو بلد نیستم ولی جزئیات و شرحش مشخصه. =-=-= اون پلت رو من ندیدم. در مورد دسته بندی اینایی که گفتید دسته بندی آقای داروین رو میشناسم که درخت حیاتش سه شاخه اصلی داره در مورد تثلیث که اساس تمدن غرب در چند هزار سال گذشته هست ، شنیدم حتی قوای سه گانه ی حکومتی روهم گفتن با الهام از مسیحیت گرفتیم و این سه تا تجلی پدر پسر روح القدوس هستن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن - Havbb 110 - ۶/تیر/۹۳, ۲۳:۰۷
پاسخ به: مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن - السا - ۶/تیر/۹۳, ۲۳:۳۸
پاسخ به: مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن - Havbb 110 - ۷/تیر/۹۳, ۱۹:۵۵
پاسخ به: مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن - السا - ۸/تیر/۹۳, ۲۳:۲۰
پاسخ به: مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن - Havbb 110 - ۱۰/تیر/۹۳ ۰:۴۴
پاسخ به: مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن - rezamohammadi - ۱۰/تیر/۹۳, ۱:۳۸
پاسخ به: مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن - Havbb 110 - ۱۰/تیر/۹۳, ۱۵:۱۹
پاسخ به: مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن - aaaaa - ۲۷/تیر/۹۳, ۱:۱۵
پاسخ به: مقدمات مباحث استراتژیک و مباحث پیرامون آن - Havbb 110 - ۲۷/تیر/۹۳, ۱:۵۳
|