|
چگونه اسلام را نابود کنیم ؟
|
|
۱۶:۵۳, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۰ ۲:۴۳)semnani نوشته است: دوست من خوبه که شما با مدرک می خواهی استدلال کنی اما نباید با این کارهای عجولانه سبب دل رنجی برای گوینده و دل سردی برای مای شنونده شوی، آیا شما تا بحال شما به انتشاراتی های که در قم و تهران هستن سر زده اید ؟ همین کتاب خاطرات این مردک اجنبی را من در کتاب فروشی های قم دیدم ، بی زحمت خوب بگردید و در آخر برچسب دروغ گوی به برادران دینی خودت بزن . درود بر شما. من عذر می خواهم اگر گاهی کمی تند می شوم. اما خوب قبول کنید که این مسئله که این کتاب رو انتشاراتی هایی در ایران هم چاپ کرده اند، دلیل محکمی بر درستی آن نیست. مگر اینکه باور داشته باشید هر چیزی که در ایران منتشر می شود، 100% حقیقت محض است. بهرحال این کتاب را هم یک ترک سنی مذهب نوشته، و لابد اشخاصی متن آن را مفید تشخیص داده اند، و آن را منتشر کرده اند، و شاید نیت بدی نداشته اند. در هر صورت من منسوب بودن این کتاب به جاسوسی به نام همفر را قبول ندارم تا اینکه سند معتبری برای آن بیابم (اینجا که کسی نداشت). پی نوشت: اینکه کتاب را همفر ننوشته باشد، چیزی از بلایایی که دولت انگلستان ما را به آن دچار نمود نمی کاهد. اما باز هم تأکید می کنم، خود را فریب ندهیم و واقع گرا باشیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نابود کردن جایگاه زن در ایران در برنامه ی استکبار | خیبر110 | 2 | 2,704 |