کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبارحمله «صخره سخت»رژیم صهیونیستی به غزه -- ا ژوئیه 2014 --
۲۳:۱۲, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #92
آواتار
بله دوست عزیز من بارساییم ولی سر هر چیزی یه تحقیقی میکنم و بعد نتیجه میگیرم
خودم دیگه حوصله توضیح دادن ندارم توصیه میکنم اینو بخونین و حتی نظرات پایین صفحشو
http://barcanews.org/post/20890

http://vivabarca.ir/post/3297
داستان عکس تیم بارسلونا با دیوار ندبه و حتی پیش پرز و نتانیاهو هم به عنوان سفیری بودن برای ایجاد صلح بین اسرائیل فلسطین
این هم عکسی که پیش فلسطین هم رفتن

[تصویر: d4771e85e1f9.jpg]

متاسفانه ایرانیها خوب بلدن چیزهای خوب رو سانسور کنن و یه تیکه دیگه نشون بدن و ذهن رو منحرف کنن

مثله کاری که مخالفا با استاد رائفی پور میکردن...همه چیز رو نصفه نصفه نباید دید

در مورد عکس رونالدو هم که از فلسطین حمایت کرده کار فوتوشاپه کبیر بوده که متاسفانه بدون هیچ تحقیقی حتی توی صدا و سیما هم نشونش دادن

به این عکس زیر دقت کنین ببینین چقدر دوست دارن مسی رو منفی جلوه بدن ولی رونالدو رو منجی عالم...

[تصویر: g7pdz6iay8mt2bu0fp34.jpg]

زجر اورتر چیزیه که امروز توی راه پیمایی اتفاق افتاده:

[تصویر: 4nfk5jn2lwkl35o1b0s.jpg]

اگه هم قضیه رفتن بازیکنا به اسرائیل بود بازیکنان دیگه ای هم رفتن مثله رقیب خود مسی یعنی کریستیانو رونالدو با شیمون پرز عکس انداخته...

پس چی شد که مسی بده ولی بازیکنان رئال خوب؟!؟!

حتی رونالدوی برزیلی و خیلی های دیگه هم تو اسرائیل عکس دارن که توی اینترنت سرچ کنین پیدا میشه

خود مسی هم خودش تکذیب کرده و قصد داره از اون خبر جعلی که علیه اش نوشته شکایت کنه

ما به فکر بچه های غزه هم هستیم خب وقتی تمام دنیا پشتشون هستن چه نیاز به حرف های من...الان یکی هست که زیاد پشتش حرف در آوردن و یه سری ها میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن

درضمن اسرائیلی ها که تمام سرمایه دارهای جهان رو در اختیار داره چه نیاز به 1 میلیون مسی...فکرش هم احمقانه هست

ببینید دوستان اینا همش دعوای رئالی بارساییه که باعث خراب شدن مسیه مثله داستان پولشویی و قاچاق پدر مسی و خیلی حرفهای دیگه که همش شایعه بوده...هر چیزی رو سریع قبول نکنین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: اخبارحمله «صخره سخت»رژیم صهیونیستی به غزه -- ا ژوئیه 2014 -- - Professor - ۳/مرداد/۹۳ ۲۳:۱۲
غزه کجاست ؟ - yektasepas - ۱۰/مرداد/۹۳, ۱:۴۸
پاسخ به: غزه کجاست ؟ - SAViOR - ۱۰/مرداد/۹۳, ۲:۲۳
ان تنصر الله ینصرکم - yektasepas - ۱۴/مرداد/۹۳, ۲۲:۰۶
پاسخ به: ان تنصر الله ینصرکم - aaaaa - ۱۴/مرداد/۹۳, ۲۳:۲۱
آتش بس پایدار در غزه - zahra11 - ۴/شهریور/۹۳, ۲۳:۱۱

[-]