|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۶:۱۶, ۱۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۰ ۱۱:۴۸ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
مديران سايت ببخشيد اين تاپيك را ايجاد مي كنم دليلش اين است كه عمده كاربران anti666.ir به تالار هم مي آيند متاسفانه دوست ناداني چند نظر در اين وبلاگ گذاشته كه اگر تعبير كلام نشود ممكن است دو باره اراجيف و جفنگ گويي ها نسبت به استاد زياد شود براي پيش گيري پاسخش را دادم تا هر جايي كه قدم نا ميمونش را گذاشته به پوشانم خواهشمندم مديران تالار اين پست را تا چند روز حداقل قابل رويت باشد رسال کننده : محسن تاريخ ارسال : 14/04/1390 بسم الله الرحمن الرحیم سلام نه دوست عزیز نه همسنگر چون خط من از تو جداست پس سلام دوشمن عزیز خجالت بکش نکنه استاد رائفی پوری که من اندازه چشمام دوستش دارم خداست یا ولی خداست کی گفته گروه های راک گروه های پاکی هستند ها لابد شما و امثال شما گفتن !!!!کسی که اهنگ دامبول دیمبو میسازه پاکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چند روز پیشم یکی از همسنگرای عزیزتون امده بود گفته بود استاد خدای منه اونجا هم منظورم انتی 666 توضیح دادم قبلا فعلا جای در گیرم فرصت ندارم بیشتر از این توضیح بدم انشاالله خدا یکم بهتون بصیرت بده. یا الله بسم الله الرحمن الرحيم امام رضا (علیه السلام) پاسخ مدير : دوست نادان از دشمن دانا بيشتر ضرر دارد سلام دوست من چون همچنين مؤدب كلام گفتي همچنان با ادب كلام مي شنوي بحث مفصلي است لكن به اختصار اندك اشارتي مي كنم: از لحاظ لغت شناسي پاك يعني بكر ؛ بدون نا خالصي (اين را پيش زمينه داشته باش) در اينجا پاك از لحاظ ديني بيان نشده بلكه با تفكرات ماترياليسيمي \" ماده گرائي \" از لسان استاد بيان شده است اگر زاويه ي ديدتان را عوض كنيد و دوباره به كلام استاد بنگريد به راحتي مي فهميد كه كلام پاك در اين مكان معني نداشتن شاكي يا محتوايي اين چنيني را دارد در هر حال متوجه باش كه حضرت علي امير مومنان فرمودند دو گروه هستند كه از مسير من خارج مي شوند اولينشان افراط گران مثل (همان احمقي كه خودت گفتي به استاد نسبت خداوندي داده ) دومينشان تفريط گران مثل ( خود تو كه بزرگ تر از دهانت حرف مي زني قبل از اين كه علم آن را داشته باشي ) ======================== و مكر الله مكروا والله خير الماكرين ====================== |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,378 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,515 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,313 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,976 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,948 |