کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۶:۱۶, ۱۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۰ ۱۱:۴۸ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #73
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
مديران سايت ببخشيد اين تاپيك را ايجاد مي كنم
دليلش اين است كه عمده كاربران anti666.ir به تالار هم مي آيند متاسفانه دوست ناداني چند نظر در اين وبلاگ گذاشته كه اگر تعبير كلام نشود ممكن است دو باره اراجيف و جفنگ گويي ها نسبت به استاد زياد شود براي پيش گيري پاسخش را دادم تا هر جايي كه قدم نا ميمونش را گذاشته به پوشانم
خواهشمندم مديران تالار اين پست را تا چند روز حداقل قابل رويت باشد
رسال کننده : محسن
تاريخ ارسال : 14/04/1390
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نه دوست عزیز نه همسنگر چون خط من از تو جداست
پس سلام دوشمن عزیز خجالت بکش نکنه استاد رائفی پوری که من اندازه چشمام دوستش دارم خداست یا ولی خداست
کی گفته گروه های راک گروه های پاکی هستند ها لابد شما و امثال شما گفتن !!!!کسی که اهنگ دامبول دیمبو میسازه پاکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند روز پیشم یکی از همسنگرای عزیزتون امده بود گفته بود استاد خدای منه اونجا هم منظورم انتی 666 توضیح دادم قبلا فعلا جای در گیرم فرصت ندارم بیشتر از این توضیح بدم
انشاالله خدا یکم بهتون بصیرت بده.
یا الله
بسم الله الرحمن الرحيم
امام رضا (علیه السلام)
پاسخ مدير : دوست نادان از دشمن دانا بيشتر ضرر دارد سلام دوست من چون همچنين مؤدب كلام گفتي همچنان با ادب كلام مي شنوي
بحث مفصلي است لكن به اختصار اندك اشارتي مي كنم:
از لحاظ لغت شناسي پاك يعني بكر ؛ بدون نا خالصي (اين را پيش زمينه داشته باش)
در اينجا پاك از لحاظ ديني بيان نشده بلكه با تفكرات ماترياليسيمي \" ماده گرائي \" از لسان استاد بيان شده است
اگر زاويه ي ديدتان را عوض كنيد و دوباره به كلام استاد بنگريد به راحتي مي فهميد كه كلام پاك در اين مكان معني نداشتن شاكي يا محتوايي اين چنيني را دارد
در هر حال متوجه باش كه حضرت علي امير مومنان فرمودند دو گروه هستند كه از مسير من خارج مي شوند
اولينشان افراط گران مثل (همان احمقي كه خودت گفتي به استاد نسبت خداوندي داده )
دومينشان تفريط گران مثل ( خود تو كه بزرگ تر از دهانت حرف مي زني قبل از اين كه علم آن را داشته باشي )
======================== و مكر الله مكروا والله خير الماكرين ======================
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
«استاد رائفی پور» - علی 121 - ۱۱/تیر/۹۰, ۱۵:۵۲
عقده ي ديده شدن با انسان چه ها كه نمي كند - خادم الرضا - ۱۵/تیر/۹۰ ۶:۱۶
«استاد رائفی پور» - bagheri4 - ۱۵/تیر/۹۰, ۱۰:۵۱
مجبور شدم! - arash9934 - ۲۸/آذر/۹۰, ۲۳:۴۹

[-]