|
نقد و بررسي فيلم پيشوني سفيد(ترانه خواني و رقص با مجوز شرعی)
|
|
۱۸:۴۱, ۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۸:۴۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
(خواهش میکنم به حساب بی ادبی نذارید ، من همیشه رک حرف میزنم)
آقا یاسر من فکر میکنم شما قبل از اینکه حق انتقاد داشته باشید ، باید حرف زدنتونو اصلاح کنید اتفاقا حرفتونم خیلی درسته و من کاری به اون ندارم. اما توی یه تاپیک دیگه هم یه جمله ای از شما دیدم خواستم جواب بدم ، گفتم بیخیال حالا حوصله جرو بحث ندارم اما حالا میبینم اینجا هم چندبار تکرار کردین! از نظر شما ، هرچی آدم مزخرف کثافت بی شعور و خلاف کار و رشوه خوار و رشوه ده و امل و عقب افتاده و "یه طرفه به قاضی رو" و نفهم و دزد و کلاش و بی منطق و ... با لفظ مذهبیا شناخته میشن بواسطه چندین پست از شما هم میتونم این حرفو اثبات کنم فکر میکنم منظورمو کاملا رسوندم ! شما قبل از اینکه حق حرف زدن درباره اینچیزا رو داشته باشید ، باید یه فکری به حال طرز فکر و حرف زدنتون بکنید چون فکر میکنم به همین راحتی داره به خیلیا توهین میشه یه عده مذهب نما دارن یه غلطی میکنن که با انجام اون غلط ، دیگه مذهبی محسوب نمیشن . به چه حقی دائما دارین مستقیم به مذهبیا توهین میکنید؟ و جالبش اینه که توی این چند تا تاپیک ، یه نفر هم نبود به این قضیه اعتراض کنه ! گویا اساسا مذهبیا کافرن ، کافرا مذهبین ! گفتنی هامو گفتم ، ترجیح میدم اولین و آخرین پستم توی تاپیک باشه چون حوصله بحث کردن های بی معنی سر این قضیه رو ندارم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |