کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و بررسي فيلم پيشوني سفيد(ترانه خواني و رقص با مجوز شرعی)
۱۸:۴۱, ۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱۸:۴۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(خواهش میکنم به حساب بی ادبی نذارید ، من همیشه رک حرف میزنم)
آقا یاسر من فکر میکنم شما قبل از اینکه حق انتقاد داشته باشید ، باید حرف زدنتونو اصلاح کنید
اتفاقا حرفتونم خیلی درسته و من کاری به اون ندارم. اما توی یه تاپیک دیگه هم یه جمله ای از شما دیدم خواستم جواب بدم ، گفتم بیخیال حالا حوصله جرو بحث ندارم
اما حالا میبینم اینجا هم چندبار تکرار کردین!
از نظر شما ، هرچی آدم مزخرف کثافت بی شعور و خلاف کار و رشوه خوار و رشوه ده و امل و عقب افتاده و "یه طرفه به قاضی رو" و نفهم و دزد و کلاش و بی منطق و ... با لفظ مذهبیا شناخته میشن
بواسطه چندین پست از شما هم میتونم این حرفو اثبات کنم

فکر میکنم منظورمو کاملا رسوندم ! شما قبل از اینکه حق حرف زدن درباره اینچیزا رو داشته باشید ، باید یه فکری به حال طرز فکر و حرف زدنتون بکنید چون فکر میکنم به همین راحتی داره به خیلیا توهین میشه

یه عده مذهب نما دارن یه غلطی میکنن که با انجام اون غلط ، دیگه مذهبی محسوب نمیشن . به چه حقی دائما دارین مستقیم به مذهبیا توهین میکنید؟
و جالبش اینه که توی این چند تا تاپیک ، یه نفر هم نبود به این قضیه اعتراض کنه ! گویا اساسا مذهبیا کافرن ، کافرا مذهبین !

گفتنی هامو گفتم ، ترجیح میدم اولین و آخرین پستم توی تاپیک باشه چون حوصله بحث کردن های بی معنی سر این قضیه رو ندارم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، ELENOR ، یا زهرا ، عبدالرحیم ، PWLG ، m.hossein ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نقد و بررسي فيلم پيشوني سفيد(ترانه خواني و رقص با مجوز شرعی) - فدايي ولايت - ۲/شهریور/۹۳ ۱۸:۴۱

پرش در بین بخشها:

بالا