کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اکران جنجال برانگیزپادشاه شن ها درایران...!!!
۱۰:۵۹, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
باسلام ممنون ازدوستان عزیز

البته به قول آزاده گرامی مسیله حج امسال پیش روی ماست واین کار روخیلی سخت میکنه ,به هرحال دولت مسیولیت امنیت جانی مردم را دراین گنگره عظیم به عهده داره(باتوجه به سابقه خطرناک سعودی وکشتارحجاج درسال ۶۶)

مطلب دیگه درمورد شجاعت این کارگردان سوری بود که واقعا تحسین برانگیزه(متاسفانه درکشور ما همه چیز اسیرسیاست زدگی هاست حتی سینمای ما......)متاسفانه چیزهایی که این روزها توی فیلمهای ما به تصویرکشیده میشه درصد کمی ازآن دغدغه مردم ماست,بعضی هاانگارواقعاازجاهایی تامین میشوند که یه سری مسایل غیراخلاقی را در بطن خانواده های ساده ومسلمان ایرانی تزریق کننSad

بگذرم که اگر بخوام تواین زمینه درد دلم را بگم ا.....شاید کار به گریه زاری بکشه وازحوصله خودم و همه خارجه.

درضمن دوستان هنوز به طور کامل نتونستم این فیلم را پیدا کنم فقط چندتا آنونس تبلیغاتی ازش دیدم به محض لینکه حتی خیلی کم ازش به دستم برسه حتما شمارو درجریان میگذارم.

راستی زینب خانوم گل شما دعاکنید اکران بشه من ازشمادعوت میکنم باهم بریم یه سینما ی خوب بایه شام خیلی عالی,قول میدمWink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، زینب خانوم ، سید ابراهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: اکران جنجال برانگیزپادشاه شن ها درایران...!!! - نورالسادات - ۱۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۵۹

[-]