کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ختم قرآن 313 نفر ...روزانه (جدید)
۱۳:۵۸, ۱۴/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۳ ۱۴:۲۴ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #24
آواتار
خب کسانی که در طرح ختم قرآن شرکت کرده بودن عرض کنم که انتظار ها سر اومد و کم کم به آغاز قرائت قرآن نزدیک میشیم

توی جدول زیر شماره ردیفی ذکر گردیده که افراد توی فایل PDF که براشون فرستادم شماره مورد نظر رو پیدا میکنن و با توجه به شماره آیه و صفحه مورد نظر قرائتشون شروع میشه

لازم به ذکره که کسانی که از قرآن های عثمان طه استفاده کنن راحتتر میتونن قرائشون رو دنبال کن . چون روزی دو صفحه پشت سر هم قرائت میشه اما کسانی که از سایر قرآنها استفاده میکنن باید به شماره آیات دقت داشته باشن و میطلبه که هر روز به این جدول مراجعه کنند .

پاسخ به یک سوال :
توی این طرح دوست ، فامیل ، آشنا ، غریبه و خیلی های دیگه شرکت کردن که جمعا با حضور اونها شدیم 313 نفر

پس تعداد کمی افراد از اعضای تالار که توی این طرح شرکت کردن دلیل بر عدم اجرای این طرح نیست
(خیالتون راحت )Smile

لینک دانلود دفترچه

[تصویر: 79301562511882954903.jpg]

از اشخاص محترم زیر بابت عدم حضورشون در ختم قرآن عذر خواهی میکنم

خانم مرهم ، ATEKE و خانم رهگذر

علت عدم حضور این عزیزان به این دلیل می باشد که به پیام خصوصی بنده مبنی بر اعلام آمادگی مجدد پاسخ نداده و این حقیر این اقدام را مبنی بر انصراف این عزیزان گذاشتم و علت دیگری ندارد امیدوارم بنده حقیر رو حلال کنن .

از خانم ها یاسین ، اباصالح و نرگس مهدوی من باب دعوت از سایر افراد تشکر و قدردانی میکنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، نرگس مهدوی ، یاســین ، mahyamatin ، شهیدطیبه واعظی ، یااباصالح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: ختم قرآن 313 نفر ...روزانه (جدید) - ساجد - ۱۴/شهریور/۹۳ ۱۳:۵۸

[-]