کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلب گفتن ادب است یا بی ادبی؟
۱۶:۲۲, ۱۶/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۳ ۱۶:۳۴ توسط آیات.)
شماره ارسال: #63
آواتار
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۸)عبدالرحمن نوشته است:  در عالم ذر که ولایت به همه عرضه شد یک سری زودتر و یک سری دیرتر قبولش کردند

اونایی که رجس داشتند مثل خوک و سگ این ولایت رو با اکراه قبول کردند (این تیکشو دقیق یادم نیست)

ولی نجاست اشیاء دقیقا با بغض اهل بیت نسبت داره

دشمنای اهل بیت یعنی 310 و 231

قطمیر (سگ اصحاب کهف) هم به دلیل همراهی با اولیا خدا اینطور سربلند شد و در آخرت هم از جلد سگ در میاد

سلام

من از این موضوع اطلاعی ندارم اما شما بدون مدرک وسند معتبر یک حرفی رو میگید که فقط خداوند خالق رحمن از آن خبر دارد

مدارک رو ارائه بدهید...

(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۰)أین المنتظر نوشته است:  من با اینکه خودم گفتن این کلمات رو توسط بعضی افراد اصلا قبول ندارم (اون هم نه با نظر شخصی خودم. چون اولا کسی نیستم ثانیا به درجه ای از اجتهاد نرسیدم که بخوام این چیزها رو نقد کنم. بلکه با حرف بزرگان و مرجع تقلیدم به این نتیجه رسیدم)، اما این دلایلی که برادرم عبدالرحمن مطرح کرند، برای من زیاد قابل هضم و قانع کننده نبود. احساس میکنم دلیل قانع کننده تر گیر نیاوردیم ، از خود بافتیم. قصد توهین ندارمااااا. ولی من این دلایل رو یک جور دلایل خودساخته ، طوری که انگار زور زدیم تا به این دلیل رسیدیم،میدونم.
فکر کنم بشه دلایل منطقی تر و سطح پایین تر و ملموش برای همه افراد هم ذکر کرد.
شاید هم اینها درست باشه و سطح فکری من هنوز به این نکات نرسیده...

موافقم

دلایل غیر عقلانی وغیر منطقی واحساسی که اگر بخوام توضیح بدهم وارد مباحث فلسفی میشیم ومفصله ؛اگر اجازه هست در تابیک جداگانه با آن پرداخته شود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: کلب گفتن ادب است یا بی ادبی؟ - آیات - ۱۶/شهریور/۹۳ ۱۶:۲۲

پرش در بین بخشها:

بالا