|
امیر تتلو
|
|
۱۴:۰۲, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۳ ۱۳:۳۷)Mitsonary نوشته است: نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم. ادامه دادن این بحث، تاپیک رو منحرف میکنه، وی از اونجایی که لازم دونستم ی سری مطالب رو بگم و تاپیک مربوطه رو هم ندیدم که بحث رو اونجا منتقل کنم، همینجا عرض میکنم اگر مدیران نیاز دونستن، حذف کنن . از آخر به اول توضیح میدم . چند میلیون که سهله، چند ده میلیون شما بگو . جهت اطلاعتون بدنسازی جز معدود رشته هاس که خیلی داروها توش (تقریبا میشه گفت هیچ دارویی) دوپینگ محسوب نمیشه و حتی توی سطح حرفه ای، بدون دارو امکان پذیر نیست . من که شخصا قبول ندارم استفاده از دارو رو، چرا که ما در قبال بدنمون و سلامتیمون مسئولیم و داریم آگاهانه بهش صدمه میزنیم اما کسایی که میخوان رقابت کنن، بی دارو نمیشه . خدمتتون عارضم که از هر 100 نفر 99 نفر برای شجاعت ورزش نمیکنن . این آقا هم بخاطر رضای خدا و پهلوانی و شجاعت و ... ورزش نمیکنه ! هدف جلب توجه هست که توی ذات مشکل داره. بحثی توش نداریم . این هورمونهای کروکدیل و گاو و گوریل و ... که اکثرا برخاسته از قدرت تخیل عامه هست . ولی معدود هورمونهای حیوانی هم که وجود داره، که علاوه بر مضرات بی حد و حصر داخلی، مشکلات ظاهری بسیاری هم داره، که هیچ کدومش توی این آقا مشاهده نمیشه . تکته ی آخر هم بگم که من نمیدونم استروئید مصرف داشته یا خیر، ولی احتمالش رو نمیدم . داروهای استرئیدی روی تارهای صوتی تاثیر میذاره و فکر نمیکنم هیچ خواننده ای همچین رسیکی بکنه . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| امیر تتلو سفیر صلح شد | setyia | 12 | 8,570 |