|
نقد فیلم "چشمه-The Fountain"
|
|
۱۵:۳۳, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:به هر حال ممنون ولی به نظر من این فیلم باید توسط کسی که کامل آشنائی داره با این عرفان نقد بشه.نکات پنهان هم این فیلم زیاد داشت سلام دوست عزیزم ...فکر کنم همچین شخصیتی توی ایران خیلی کم پیدا بشه شاید در حد یکی دو نفر ... اما چرا ؟ دنیایی کامل از عرفان و رازوری نیز در مدارس وجود داتش که عموم طلاب از ان بی خبر بودند و تنها به تعدادی معدود منتقل میشد بر این اساس ما با نوشته هایی از این دست بر میخوریم ((کسی حق ندارد که قانون افرینش را به دو نفر یا تدبیر الهی را حتی به یک نفر تعلیم بدهد مگر اینکه او خردمند بوده خود به تنهایی به شناخت ان راه یابد)). تعداد کتب های تفسیر عرفانی را به حکیمان میشنایی و تلمودی نسبت داده اند اما اثبات این که واقعا توسط همان افراد نوشته شده باشند کاری غیر ممکن است . ممنوعیت شدید تفسیر عرفانی در طی قرون وسطی رو به سستی نهاد و از دوره ی گائون ها به این سو با اظهارات صریح تری در این باره مواجه میشویم . در اغاز عصر جدید قبالا (به معنای سنت انتقال پذیر ) عنصر مهم و حتی محوری تفکر یهودی بود . مبنای بخش زیادی از انچه ما میتوانیم درباره ی دنیای عرفان حکیمان تلمودی حدس بزنیم . برگرفته از ادبیات و ناشی از نوری است که این اثر بر نکات مندرج در تلمود می افکند . تنها چیزی که ما راجع عرفان کابالا میدونیم حرکت به سمت نوره نه چیزه دیگه البته این روزها فقط یاد گرفتیم بگیم : کابالا شیطانیست ...سندمون هم اینه که یه نفر همچین جمله ای گفته در فلان جای دنیا ... هیچکس راجع به کابالا اطلاعی نداره ... من حتی کتاب تلمود خودم رو هم نگاه کردم هیچ حرفی از کابالا توش نبود ( فکر کنم تلمودش چینی باشه ) اما منظورتون از اطلاعات پنهان چیه ؟ میشه بیشتر توضیح بدید . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

البته این روزها فقط یاد گرفتیم بگیم : کابالا شیطانیست ...سندمون هم اینه که یه نفر همچین جمله ای گفته در فلان جای دنیا ... هیچکس راجع به کابالا اطلاعی نداره ... من حتی کتاب تلمود خودم رو هم نگاه کردم هیچ حرفی از کابالا توش نبود ( فکر کنم تلمودش چینی باشه
)