|
رپ (بحث و بررسی)
|
|
۱۸:۵۷, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
|
اولا که گروه 021 سال 87 از هم پاشید
بعدش سال 88 همین گروه پارسا(یا شاید پارس یا ایران پارسا) تشکیل شد ولی هیچ غلطی نکرد الآن هم که دیگه هر کسی واسه خودش می گه 021 و هر خالتوری اسم 021 رو به خودش نسبت می ده 021 به نظر من بنیان عقاید رپ فارس بود اشاره کردم به خیابون؟ امیدوارم خونده باشید. خیابون و رپ خیابانی رو همین 021 باب کرد اگه می خواید یه گوشه از رپ فارس رو ببینید بهتره رپ های خیابانی رو گوش بدین تا متوجه بشید که چه خبره. مثالش هم هست. سردمدار رپ خیابانی بهرام هست. ترک های فرصت، یه حس، خیابان، اینو بفهم، 24 ساعت(که این یکی خیلی خیلی مهمه) در ضمن نباید گفت که رپر ها افراد *** هستن. بین این رپر ها کسایی مثل اشکان و عرفان هستن که از مدافعان دفاع مقدس هستن حتی در حد افراطی ولی در مورد سیاه نمایی که یاس کلاً از اسمش هم معلومه. یعنی ناامیدی افراط می کنه. یه قسمتی از یه نفری هست: می گی فقر و فحشا از امثال بوش بود/همه چی درسته! دست اجنبی توش بود/.../ تو که هم وطنمی چه گلی به سرم زدی...(سانسور کردم چون بقیه اش چرت و پرت بود )پس بهتره کمی معتدل فکر کنیم و یه طرفه نریم رپ و سبک رپ، مخصوصا رپ خیابانی و ضدیت گرایی سیاقی هست که برای نسل ما هست و مختص ما هست. هر چیزی برای یه نسل هست و نمی شه ازش فرار کرد. این قضای الهی هست. نسل امروز رپ رو می پسنده این که ما به سمت رپ رفتیم از امثال فری و زد بازی و خالزار و ... نیست از کار های اصیل سروش سرلشگری، بهرام و عرفان بوده. از ستاره گردانی های فوق العاده علی سورنا و مهرداد بوده. از اینترو های بیبکس بوده که رایگان برای آلبوم های گروه 021 اینترو می زد چونکه ارزش واقعی رپ فارس رو می دونست. بگذریم. این قطعه بخونید اگه غلط بود تف کنید تو صورتم: دستات رو به من باز بشه بیشتر/ تا گوشت رو بدی و بدونی که نیستم/ چیزی که فکر می کنی تو واسه خودت یه کوه ساختی و فکر می کنی واسه توئه/ ببین! سینه سپر و شمشیر قلم تا روحم آزاد شه از زنجیر تنم/ بذار بارون بباره توی بیابون قلبم/ یه ذهن شلوغ تو یه خیابون خلوت/ من یه عقرب دارم که اسمش زبونه/ اگه نیش نخوردی بدون حسش نبوده/ من فکرم ناراحته و افکار تو شاد/ یه دل تنگ دارم و یه شلوار گشاد/ دارم می رم توی راهم جلو دیوانه وار، شعرهام هم می نویسم با یه لیوان آب/ پا شدم و ساختم یدونه دیوار دارم پس هر کی که خوابه بذار بیدار کنم/ ارزش قائل شدم واسه جونم/ واگرنه من اتل و باطل توی خیابون بودم/ تو پس بدون که یه غم توی دل و دل توی سینه و سینه سپر رو دشمن و اون تو کفنه!/ هان! اگه قرار باشه با لاشی بازی یه عده ما رپ رو کنار بگذاریم پس حق داریم با لاشی بازی های داعش، اسلام رو کنار بگذاریم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)