کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلب گفتن ادب است یا بی ادبی؟
۱۲:۱۹, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #84
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

گفت : گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه البته به جایی نرسد فریاد است.

والا ما خودمون رو ترکوندیم که بگیم ؛ مکان و زمان استفاده از یک اسم یا صفت واحد در دو یا چند جمله منفک از هم دگرگونی در معنای حاصله از اون اسم یا صفت ایجاد میکنه٫باز دوستان مینویسن اگه یکی به شما بگه سگ شما باهاش چی کار میکنین و از این به بعد اگه یکی تو خیابون به شما گفت سگ ازش تشکر کنید و ...
یا من کلاٌ نمیفهم صنایع ادبی در ادبیات چیه٫یا ادبیاتی که دوستان پاس کردن
ادبیات فارسی نبوده ...

در ثانی به اون عزیزانی که به خاطر لخت سینه زدن و هروله کردن از هیئتها فراری شدن از قول من بفرمائید که دوستان جناب عبدالرحمن و اساتید دیگر توی دانشگاه امام صادق(علیه السلام) هستند در خدمتشون و تازه بعد از هیئت هم نمیرن کافه فدک و غدیر و بین الحرمین ...

ایضاٌ ما شیعه معاویه(؟؟؟)٫حضرات که انشاالله شیعه امیرالمومنین هستند چرا به این راحتی به دیگران لقب اعطاء میکنن و برچسب میزنن ؟

همچنین جناب سید ابراهیم عزیز٫در تمام هیئات مورد نقد شما(به جز یک یا دو هیئت)سخنران و واعظ تشریف میارن و اکثر ذاکرین هم تا اونجایی که من اطلاع دارم تاکید بر موعظه و حضور در جلسه وعظ دارن و حسب اطلاع شما اکثر بچه هیئتیهایی که من باهاشون در ارتباط هستم هم قلاده به گردن انداختن و استفاده از زنجیر و با کله تو دیوار رفتن رو افراط میدونن و بهش نقد دارن و باز این اعمال هم به جزء در دو سه هیئت بخصوص انجام نمیشه٫لکن بحث هروله و لطمه زدن و ... ریشه وسند تاریخی داره که چون لزوم و ظرفیتی برای بیان اسنادش نمی بینم ازش رد میشم.

نوالسادات نوشته است:به نظرمن کپی هیچ ایرادی نداره قرارنیست همیشه فقط انچه درخاطرداریم بنویسیم یابگیم بلکه لازمه درمورد موضوعی که قراره تحقیق کنیم به جاهایی که لازمه سرک بکشیم ویاحتی کپی کنیم تا داشته های به روزتری داشته باشیم.
من هم نگفتم که کپی کردن اشکالی داره٫اگه مطلب من رو با دقت مطالعه می کردین لازم به توضیح دوباره نبود:
علویون نوشته است:من منظورم با دوست عزیزی بود که نمی دونم فرمایشات حضرت امیر رو از وسط کدوم مطلب(بدون در نظر گرفتن موضوعیت در بحث)کپی پیست کرده بودند ...

موفق باشید انشاالله.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: کلب گفتن ادب است یا بی ادبی؟ - صبح صادق - ۳۰/شهریور/۹۳ ۱۲:۱۹

پرش در بین بخشها:

بالا