رتبه به موضوع
- 2 رای - 5 میانگین
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
۱۱:۱۸, ۳۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۲۳ توسط سرباز گمنام313.)
|
|
سرباز گمنام313
کاربر جدید تالار
|
تاریخ ثبت نام: ۳۰/۶/۱۳۹۳
اعتبار 10
تشکر از دیگران: 7
از ایشان 13 بار در مورد 5 مطلب تشکر شده است
|
|
بسم الله الر حمن الر حیم
تا به حال به این فکر کردین که یه روزی ما میمیریم و در پیشگاه خداوند متعال اعمال ما برسی میشه فرشته ها خطاب به ما میگن اعمال صالح ات چیه عمرات رو صرف چی کردی تا ما میخوایم حرف بزنیم میگن لازم نکرده تو بگی خودمون میگیم بعد با گوشه کنایه به ما میگن خدایا این بنده ات بازی رایانه ای زیاد انجام داده ایا این ها ثوابی دارد خوب بریم ببینیم چقدر بازی کرده از سن 15 سالگی اش به بعد شروع میشه خوب 3.5 سال بصورت دائم بازی فوتبال بازی کرده pes 2009 تا pes 2014 خوب بازی بعدی 3 سال بازی کال اف دیوتی از 1 اش تا 11 اش 1 سال بتل فیلد 1.2.3 2 سال بازی های استراتژیک مثل جنگ های صلیبی جنرال و و و 1.5 سال بازی های رالی و ماشین مثل نید فور اسپید شیفت ریوالس هات بر سویت و و و بازی ها متفرقه هم 1 سال (بازی های گوشی تبلت وغیره .....) خوب خدایا این ها ثوابی داره این بنده ات 11 سال عمر اش و جوانی اش را تلف کرده ایا با این اعمال صالح جایی در بهشت دارد
برادر و خواهر هم وطن عزیزام من هم بازی رایانه انجام میدادم وقتی ان را تمام میکردم بعد سراغ آنلاین ان میرفتم وقتی شرکت سازنده سرور های آن بازی را می بست با برنامه گیم رنجر باز هم بازی میکردم یک روز داشتم سخنرانی اقای رائفی پور را گوش میدادم گفت از خودتان برای هر کاری بپرسید که چی اگر دلیل قانع کننده داشتید انجام بدهید من به این نتیجه رسیدم که با بازی های رایانه این هیچ چیزی بدست نمی اورم بلکه عمر و زمان محدود ام را هم از دست میدهم (من خیلی وقت است تمام بازی های رایانه ای ام را از کامپیوتر ام حذف کرده ام به جای ان آموزش زبان انگلیسی فرانسوی سخنرانی های جالب و جذاب اقای رائفی پور حسن عباسی رحیم پور ازغدی اقای روازاده و اقای هاشمی نژاد و و و ) راگوش میدهم برای شروع تمام بازی های رایانه اتان را حذف کنید بسم الله
|
|
|
|
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: |
1 میهمان
|
| پیام در این موضوع |
بازی رایانه ای انجام میدی کــــــــــــــــه چـــــی - سرباز گمنام313 - ۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۸
|
استفاده از مطالب این تالار در جهت رضای الهی بلا مانع است
ترجمه توسط
بیداری اندیشهPowered by
MyBB