|
چرا انقلاب ایران به ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نپیوست؟
|
|
۲۲:۴۵, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من یه بار گفتم دوباره بگم؟
ظهور به وضعیت مردم ایران فقط بستگی نداره ظهور یک احساس نیاز جهانی هست(باید بشه) واگرنه اگه با این عقیده پیش می رفتیم امام خمینی همون ولی عصر بود ظهور هم شده بود والسلام اینهمه حرف از مستصعف و مستکبر می شه چرا دوستان توجه نمی کنن؟ باید هجرت آخرالزمان صورت بگیره هجرت آخرالزمان به مستصعف و مستکبر نیاز داره عرفی که تو جامعه ما هست شدیدا داره ضد اسلامی می شه کسی که دغدغه و دردمند هست و از این مسئله زخم خورده حکم مستضعف رو داره در اقسام نقاط دنیا مستضعف و مستکبر وجود داره مستضعف باید هجرت آخرالزمان رو انجام بده. این هجرت خیلی مهمه. از مهم هم مهم تره. ولی شما به من جواب بدین. هجرت به کجا؟ سوریه؟ آمریکا؟ لبنان؟ اسرائیل؟ یه طرف آخرالزمان مردمی هستن که 100 درصد مخلص ولی عصر هستن این مردم با هجرت در کنار هم جمع می شن الآن این مردم کجا هست؟ یه طرف ظهور می لنگه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زمان ظهور نزدیک است | kian2137 | 7 | 2,744 |
۸/فروردین/۹۶ ۷:۱۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| سخن مهمی از آیت الله بهجت پیرامون سفیانی و انتظار فرج و ظهور | راوی110 | 1 | 1,797 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۹:۵۴ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,041 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| نامه دوم رهبر معظّم انقلاب و روايتي عجيب در خصوص وقايع ظهور! | III I III | 1 | 1,386 |
۱۱/آذر/۹۴ ۱۲:۰۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| مناجات زیبای رهبر انقلاب با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | 313rahro | 0 | 1,326 |
۲۱/مهر/۹۴ ۱:۵۱ آخرین ارسال: 313rahro |
|
| امام زمان را میخواهیم یا ظهور؟؟؟؟؟!!!!!!!! | سید ابراهیم | 21 | 7,686 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: افشین |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,856 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|