|
تئاتر اسلامی همینه؟؟؟
|
|
۲۲:۱۶, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
مشکل این جا است که متاسفانه اسلام داره در کشور ما میشه مشابه اسلام در ترکیه طرف دزدیش رو می کنه ، عشق و حالش رو می کنه ، بعد می آد یک مجلس امام حسن هم شرکت می کنه ، گریش رو هم می کنه ، باز فردا می ره سر خونه اولش البته نه این که بگم من از این قائده مستثنی هستم ، اما خوب حداقل آدم اگر اشتباهی می کنه اشتباهش رو توجیه نکنه این ها اشتباهشون رو هم اسلامی می دونند یک لته روی سرشون رو حجاب می دونند با هم بیشتر از یک زن و شوهر عادی بگو بخند دارند بعد این هم می گند روابط سالم کاری هست متاسفانه یک سری آدم های غرب زده که متاسفانه روحانی هم هستند ،من خودم توی فامیلمون دارم مثالش رو ، اومدند برای توجیه رفتار ضد اسلامیشون ، اسلام رو برعکس آموزش دادند ، گفتند این افراطه که زن حجاب داشته باشه ، عفت داشته باشه ، یک تیکه لته روی سر هم حجابه ، بگو و بخند هم بدون اشکاله ، این ها خیانت اصلی رو کردند ، و الا هزار تا یزید هم چنین خیانتی رو نمی تونند بکنند. معاویه صفت ها بیشتر از یزیدی ها به اسلام خیانت کردند ، چون یزید و امثال یزید علنا اعمال خلاف شرع می کردند و ابایی نداشتند از این که بگند گناهکارند ، اما معاویه صفت ها همون کار رو می کردند و می کنند ،منتها اصل قضیه رو منحرف می کنند! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
تئاتر اسلامی همینه؟؟؟ - دوره جوانی - ۱۳/مهر/۹۳, ۲۲:۰۴
پاسخ به: تئاتر اسلامی همینه؟؟؟ - دل خسته - ۱۳/مهر/۹۳ ۲۲:۱۶
پاسخ به: تئاتر اسلامی همینه؟؟؟ - Bidel.s - ۱۳/مهر/۹۳, ۲۳:۲۸