کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیزی که هست اما نیست ...
۲۳:۲۴, ۱۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۲۳:۵۵ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #8
آواتار
برای اثبات خدا برای کسی که خدا را باور دارد هیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که خدا را باور ندارد هیچ توضیحی کافی نیست...

البته سوء تفاهم نشه براتون دوست گرامی...منظور این نیست که شما خدا را باور ندارید بلکه به نظرم جمله بالا در اینگونه بحثها کاربرد مناسبی داره...در واقع به نظرم کسی که نخواد قانع بشه به هیچ طریقی نمیشه...اصطلاحا لجاج عقلی من باب اون مسئله داره که من مطمئنم شما اینجوری نیستین

اما در مورد بحثی که مطرح کردین...
کاملا درک میکنمتون ومیفهمم چی میگید...خیلی از انسانها در طول حیاتشون با این پرسشها تو ذهنشون مواجه میشن که اصلا هم به نظرم اشکال نداره بلکه اگر در مسیر صحیح برای به جواب رسوندن این سوالات قدم بردارید اتفاقا باعث استحکام هرچه بیشتر ایمان وباورتون به خدا میشه...من خودمم زیاد یا این گونه سوالات مواجه شدم وخوشبختانه به یقین کامل در مورد مسائلی که عرض کردین رسیدم و بعدش خدا رو شکر کردم که به وسیله چند پرسش ساده ایمانی رو در دلم خدا قرار داد که با چندین سال عبادت هم به دست نمیومد.
در مورد مسائلی که گفتین به نظرم این دنیایی که خداوند خلق کرده جنبه های مختلف و پیچیده داره.به عبارت صحیحتر این جنبه های مختلف در هم طنیده شده.در واقع طوری خلق شده که که ما برای رسیدن به یک هدف چندین را مختلف پیش رومون داریم.که البته همه این راه ها ممکنه در یک بعد یکسان نباشن.برای مثال از همین دعایی که شما اخر صحبتتون اوردین استفاده میکنم تا بهتر بتونم منظورمو برسونم.
این مسئله وتفکری که شما نسبت به دعا دارید کاملا درسته به نظر من ولی این هم یک توضیح برای مسئله ای به اسم دعاس.برای مثال یک ساختمان هرمی شکل در روسیه سالهاست در روسیه زائر داره وحتی شفا وحاجت هم میده...که البته اسم این مسئله رو بهتره دعا نزاریم بلکه یه نوع انرژی درمانیه که در خود خانه خدا هم وجود داره این مسئله.در واقع یه نظرم این مسئله انرژی درمانی هم یک توضیح واستنباط دیگه ای از مسئله دعا ومناجات ورازونیازه که البته چندان استنباط درستی نیست...یا بهتر بگم درسته ولی کامل نیست چون علت رو حذف میکنه ومنبع انرژی رو فراموش میکنه.در کل به نظرم بهتره یادمون نره که همین قوانین طبیعتم که یکیش مسئله دعاس خالقی داره وسرچشمه ای که اون سرچشمه خداست.
یکی برای رسیدن به حاجتش میره پیش خدا یکی هم به انواع اقسام کاراهای غیر شرعی مثل جادو متوسل میشه.هدف یکسان ولی راهها متفاوت!
در مورد مسئله دیگه هم که گفتین نشانه ای ندیدین به نظرم یه مقدار بیشتر دقت کنید...قطعا نشانه وجود داره...شاید به دلایلی براتون ملموس نبوده و یا چون نتیجه به دلخواهتون نبوده حس نکردین که کاملا طبیعیه.به نظرم بهتره برای دیدن این نشانه ها نه از زاویه خودتون ونه از زاویه خدا به قضیه نگاه کنید...بی طرف باشید

التماس دعا
یا علیRoseRoseRose
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Ali#59 ، محمد حسین ، DRiVeR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
چیزی که هست اما نیست ... - مرهم - ۱۷/مهر/۹۳, ۱۸:۰۰
پاسخ به: چیزی که هست اما نیست ... - Anti gods - ۱۸/مهر/۹۳ ۲۳:۲۴