|
انسان قبل از دنیا،در دنیا،بعد از دنیا
|
|
۱۹:۳۲, ۲۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۱۹:۴۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۳ ۱۹:۱۷)بیداری12 نوشته است: سلام خواهر. خیلی ممنون. سلام راستش من چون نمیخوام خیلی توضیح بدم که از حوصله دوستان خارج بشه یکم سخنرانی اصلی رو خلاصه میکنم.وگرنه با کنار هم گذاشتن این چهار ایه نتیجه میگیره که این ضلالت ،ضلالت گمراهی نیست و این اغوا،اون اغوای متدوال که ازش استفاده میشه نیست.چون خدا اونو برگزیده و میگه من هادی ظالمین نیستم. از اول خدا گفته میخوام خلیفه فی الارض خلق کنم،پس از اول جای انسان مشخص بوده و اون روی زمین بوده.در مورد توبه،ان شاالله در ادامه حتما خواهیم گفت اما در حالت کلی توبه معنی رجوع به خدا میده اینطور نیست که حتما طرف گناهی کرده باشه.چون در ادعیه های ائمه هم داریم. اما نکته مهمترش اینه که این اتفاق بنا به فرمایش علامه در عالم مثال رخ داده.یعنی این طور نیست که یه ادم و حوایی باشن و شیطون گولشون بزنه درواقع در مقام تمثیله.خدا داره یه قانون رو بیان میکنه. خدا داره اینو میگه،ای فرزندان ادم ،من شما رو هبوط دادم رو زمین.از طرف من راهنما میاد براتون .اگه گوش کنید خوف و حزنی ندارید و اگه حرف شیطان رو گوش کنید ،گمراه میشید و عیب هاتون اشکار میشه.یه شیطونی هست که دشمن اشکار شماس.لباس تقوا بپوشید. حالا یه کتاب هست به اسم شیطان از مجموعه کتاب های چاپ شده مدرسه قران،ان شاالله اونو میخونم و براتون جواب کاملتری میزارم چون موضوع مهمیه نمیخوام از خودم گفته باشم یه وقت با اصل ماجرا متفاوت باشه.ترجیح میدم تحت الفطی خود فرمایش اساتید باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |