|
نژاد والای آریایی :)
|
|
۰:۱۱, ۱۴/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۰:۳۳ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
یا صاحب صبر
![]() آقای کل دقیقا یقه کی رو گرفتی الان برای بنده مشخص کن برادر هول نشو حرفت دلت را بزن که نماند ولی یواش یواش بفرما سردر بیاریم الان منظور شما چیست ؟ حیوون منم یا مولانا رو حیون خوندم که گفتم فرد پارسا و مسلمونیه ؟ تکلم به سه زبانش را شما درک کردید فقط ، این نشان حیوانیت است ؟ خداوکیلی چند بیت بدون سرچ از گوگل می تونید از این مشاهیری که عین حیون قلم داد شد بگید چقدر درک و معنی اش را می فهمید ؟منظورم به شخص شخیص شما نیست آقای کل مخاطبم عام است گفته شد افتخار نکنید ؟ کجا استدلال شد کورورش ماله ایرانه چون مقبره اش در شیرازه ؟ عرض کردم تنها برتری که داریم این است یعنی هیچ خبری نیست از برتری و فلان نیست کلی پز بدیم خونه آخرش همینه ... . برادر بنده کاری به رضا خان کبیر و صغیر ندارم آریایی ها مهاجر بودند در این اراضی یا خیر ؟ چطور چیزی را به کسی می بخشید که خودش مهمان است ؟ قابل اثبات است که از کدام نژاد هستیم ما ؟ این همه مخلوط شده اند نژاد ها خود شما توجیه اتان این است که در ایران فعلی زندگی می کنید اگر به طریقی خارج از این مرز بودید که الان با عربده جواب نمی داید خب این چه منطقی است و اصلا مقصودم این بود که ماله کسی نیست حالا سرکار خانم می فرمایید به قول من مال پاکستان و لیبی هم هست ؟ و بنده مشخصا فقط قلمرو هخامنشیان که از همه وسیعتر بود را قرار دارم یک به خاطر فراگیری اش و دوم اینکه همه ناسیونالست ها فقط از کورورش دم میزنند البته جسارت نباشه مقصودم شما نیستید طیفی که به مقبره کوروش سجده می کند و هیچ نمی داند و از طرفی هم میهن آذری زبانش را .... متاسفانه خواهشا حداقل یکبار صحیح و بدون تعصب و جبهه گیری مطالعه بفرمایید بعد حمله ور شوید (لینک ارسال جهت مطالعه مجدد) دعوا نداریم که برادر ، دعوا نداریم که سرکار خانم شما هم فرمایش بفرمایید معمولی نه هیرو مانند قضاوت با مخاطب و خواننده شما به همین بسنده کنید که عاقل را به اشارتی جاهل در جهالتش می ماند چه جوش بزنید ، بزنند ، بزنیم چه جوش نزنید ، نزنند ، نزنیم حالا خدایی اون رضا خان کبیر چی میگه این وسط همه کبیر شدن ما که کویرم نشدیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |