کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر
۱۱:۵۶, ۲۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۳ ۱۲:۰۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #2
آواتار
با تشکر ولی واقعا نقد خوبی نبود !

این فیلم نمره 10 از 10 رو گرفته و از معدود فیلم های دهه اخیر هست که نمره کامل گرفته.

در مورد مواد مخدر هم عرض کنم که اون یه موادی هست که دکتر این چنین میگه و در حال حاضر وجود نداره و اصلا قابل ساخت نیست.
"دکتر به او می گوید CPH4 ماده ای است که به میزان خیلی کم جنین در هنگام رشد از بدن مادر دریافت می کند و تاثیر خارق العاده ای دارد وحالا این نمونه ساخته شده به دست انسان و مصنوعی است"

این فیلم به من چیزیو فهمون که از 7-8 سالگی توی خودم احساسش میکردم. نگاه به بالا و پوچی . پوچی نه به معنای بی خدایی ، به معنای اینکه ذات بشر تواناییه درک کمال خدارو نداره.

نمیدونم تا حالا به صورت کسی خیره شدید و فکر کنید اصلا این کیه که من باهاش زندگی میکنم یا نه ، عمیق که نگاه کنید ، نمیدونم چطور منظورمو بیان کنم ، عمیق که نگاه کنید به پوچی و بی اطلاعی میرسید.

البته بحث انیشتین هم میاد وسط ، ماده و انرژی چیزی که از نظر علمی تایید شده و فقط بشریت نمیتونه بهش دست پیدا کنه.

در ضمن به این مدل فیلم ها میگن فیلم تخیلی. اول فیلم گفته میشه که انسان فقط از 10% ذهنش استفاده میکنه و این اتفاقات زمانی میوفته که انسان از اون بالا تر بره و این دیگه نهایت تخیل هست که انسان به 100% ذهن دست پیدا کنه.

100% ذهن یعنی روح کامل ! کجای فیلم روح نقض شده ؟ روح کامل هم یعنی فقط خداوند یکتا . حتی تا 99% ذهن هم در فیلم قابل قبول بود. ولی بعد اون دیگه تخیلی میشه.

در مورد نظریه داروین هم که نوشتید ، نظریه ای هست که یه عده قبولش دارن و با انسان ابولبشر ما فرق داره و این مشکل اونا نیست که اکثرا میگن نظریه داروین درسته ، مشکل از مسئولین دینه که زیاد روی این موضوع منور ندادن و موضوع رو در سطح جهانی مطرح نکردید و شاید مقالاتی ارائه نشده.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، ضحی رحمانی ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - Mohammad Trust - ۲۳/آذر/۹۳ ۱۱:۵۶

[-]