|
نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر
|
|
۱۱:۵۶, ۲۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۳ ۱۲:۰۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با تشکر ولی واقعا نقد خوبی نبود !
این فیلم نمره 10 از 10 رو گرفته و از معدود فیلم های دهه اخیر هست که نمره کامل گرفته. در مورد مواد مخدر هم عرض کنم که اون یه موادی هست که دکتر این چنین میگه و در حال حاضر وجود نداره و اصلا قابل ساخت نیست. "دکتر به او می گوید CPH4 ماده ای است که به میزان خیلی کم جنین در هنگام رشد از بدن مادر دریافت می کند و تاثیر خارق العاده ای دارد وحالا این نمونه ساخته شده به دست انسان و مصنوعی است" این فیلم به من چیزیو فهمون که از 7-8 سالگی توی خودم احساسش میکردم. نگاه به بالا و پوچی . پوچی نه به معنای بی خدایی ، به معنای اینکه ذات بشر تواناییه درک کمال خدارو نداره. نمیدونم تا حالا به صورت کسی خیره شدید و فکر کنید اصلا این کیه که من باهاش زندگی میکنم یا نه ، عمیق که نگاه کنید ، نمیدونم چطور منظورمو بیان کنم ، عمیق که نگاه کنید به پوچی و بی اطلاعی میرسید. البته بحث انیشتین هم میاد وسط ، ماده و انرژی چیزی که از نظر علمی تایید شده و فقط بشریت نمیتونه بهش دست پیدا کنه. در ضمن به این مدل فیلم ها میگن فیلم تخیلی. اول فیلم گفته میشه که انسان فقط از 10% ذهنش استفاده میکنه و این اتفاقات زمانی میوفته که انسان از اون بالا تر بره و این دیگه نهایت تخیل هست که انسان به 100% ذهن دست پیدا کنه. 100% ذهن یعنی روح کامل ! کجای فیلم روح نقض شده ؟ روح کامل هم یعنی فقط خداوند یکتا . حتی تا 99% ذهن هم در فیلم قابل قبول بود. ولی بعد اون دیگه تخیلی میشه. در مورد نظریه داروین هم که نوشتید ، نظریه ای هست که یه عده قبولش دارن و با انسان ابولبشر ما فرق داره و این مشکل اونا نیست که اکثرا میگن نظریه داروین درسته ، مشکل از مسئولین دینه که زیاد روی این موضوع منور ندادن و موضوع رو در سطح جهانی مطرح نکردید و شاید مقالاتی ارائه نشده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - vahrakan - ۲۳/آذر/۹۳, ۱۱:۴۱
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - Mohammad Trust - ۲۳/آذر/۹۳ ۱۱:۵۶
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - vahrakan - ۲۳/آذر/۹۳, ۱۲:۳۰
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - namekarbary - ۲۳/آذر/۹۳, ۱۳:۰۷
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - Mohammad Trust - ۲۳/آذر/۹۳, ۱۳:۰۸
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - ضحی رحمانی - ۲۳/آذر/۹۳, ۱۳:۲۵
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - Eve - ۲۵/آذر/۹۳, ۲۰:۵۳
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - Justice Bringer - ۲۸/آذر/۹۳, ۱۹:۳۵
پاسخ به: نقدی بر لوسی، ساختۀ لوک بسون فیلمی برای تبلیغ مواد مخدّر - Eve - ۲۸/آذر/۹۳, ۲۲:۱۵
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود | Justice Bringer | 133 | 100,586 |
۲۷/مرداد/۹۴ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: Marooned |
|
| "یک ادیسه ی فضایی-A Space Odyssey" فیلمی برای غرب شناسی | rezakarimi | 4 | 3,444 |
۲۷/شهریور/۹۲ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: melanie2222 |
|