کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تا حالا دقت کردین!؟
۱۴:۱۱, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
حرف من اینه
دو تا بحث وجود داره
-ایا ما بی فرهنگیم یا خیر؟
- حالا اگه قبول کردیم بی فرهنگیم،راه حل؟

با فرهنگ قدیمی مونم کاری نداشته باشید چون تقریبا چیزی ازش نمونده.
در ضمن مگه فقط به ایران حمله شده یا فقط در ایران تهاجم فرهنگی شده؟
در اغلب کشور ها از اغاز تمدنشون تا الان،کلی جنگ شده،کلی فرهنگشون عوض شده
ما دو تا مفهموم جدا داریم
ممکنه یه کسی بگه همینکه در ایران ادما هم خونه نمیشن و ازدواج میکنند پس ما از اونا با فرهنگ تریم.بعله این میتونه ادعای مناسبی باشه
اما یه مدل فرهنگ دیگه ای برای جامعه تعریف میشه که میشه فرهنگ پایه،شما چه دین داشته باشی و چه نداشته باشی،باید بدونی،اشغال نباید در زمین بریزی،باید به قوانین جامعه احترام بزاری حتی اگه مخالفش باشی،انرژی رو هدر ندی ،به همه احترام بزاری،با ارایش زننده و شلوار فاق کوتاه نیای دانشگاه......

و یه بعد بالاتری هم وجود داره که ادما وقتی بزرگ تر شدن و شعورشون بیشتر شد میفهمن که باید رعایت کنن و ما خب،این امتیاز رو داریم که در دین مون یه سری هاش گفته شده،مثل ایتام و تکریم یتیم-انفاق- ایثار-حجاب ........
حالا بماند در جامعه مغفوله،اما نسخه اش هست.

حالا مشکل من شق اول هست.این دیگه ربطی به حمله مغول و غیره نداره،به ادب و عقل ادما ربط داره.
حقیقت تلخیه
اما باید قبول کرد
دوستم تو فنلاند درس میخونه و میگه پول نداشتم کتاب بخرم.رفتم کتابخونه و نداشت.کتابدار سفارش داد و دانشگاه خرید.کتابو دادن دوستم،ایمیلشم گرفتن،گفتن تا هر وقت خواستی دستت باشه و فقط اگه کسی نیاز داشت،ایمیل میزنیم،تحویل بدید.
اینا فرهنگ نیست؟
من نمیگم غرب عالیه
اما از کشور ما،به قول شما با اون فرهنگ قدیمی و اموزه های اسلام(کمک به همنوع،احترام،تحقیر نکردن،تواضع،رشوه نگرفتن،صدقه دادن،احترام به کوچک و بزرگ.....) ،این چیزی که الان شدیم واقعا فاجعه ای بیش نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، Kol
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
تا حالا دقت کردین!؟ - آوا - ۲۷/آذر/۹۳, ۱۴:۲۵
پاسخ به: تا حالا دقت کردین!؟ - عقیق - ۲۸/آذر/۹۳ ۱۴:۱۱

پرش در بین بخشها:

بالا