|
چله ی پنجم ، چله ی سوره ی حشر
|
|
۱۴:۴۶, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:راستش اصل کار به نیت مجردای عزیز هست یعنی بچه ها مجرد کار رو راه انداختن ولی خب حاجت های قلبی دیگشون هم در نظر گرفتن ودوستان برای همه دعا کردن تو چله قبل هم آقای بیدل به حاجت قلبیشون رسیدنچند روزه دارم فقط پست ها رو نگاه می کنم و تا یه جمله جواب می نویسم آخرش می گم «خوب که چی؟» بعد می زنم پاکش می کنم اما اینجا دیگه بهتره حرف رو بزنم آقایون و خانم ها! من قسم می خورم(فکر کنم اولین قسمم توی تالار باشه) به نیتی که اول چله ی الرحمن کرده بودم رسیدم ![]() توضیحش پیچیده است. فرض کنید من به کوهی نگاه می کردم و نیت کردم که تا فلان صخره اش رو بالا برم بسه به اون سخره الآن رسیدم! ولی تازه همین سه شنبه بود که چشمم به قله افتاد ![]() بگذریم من نیت ازدواج نداشتم ولی ظاهرا نیت ازدواج هم این وسط سر و کله اش پیدا شد فقط خواستم از تجربیاتم بگم با هر نیتی وارد این چله بشید. نمی تونید از شر(بهتره بگم خیر) نیت اصلی چله خلاص بشید. یه جوری بالاخره روتون اثر می ذاره نیت اصلی چله(ازدواج) روی من اثر کرده صبح استخاره گرفتم و جواب اومد که بهترین انتخاب رو دارم ولی سختی هاش تازه شروع شد. برای بیدل هم دعا کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)