|
چند واقعيت تلخ در مورد چای
|
|
۱:۲۱, ۳۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۸۹ ۱:۵۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ممنون از مطلب خوبت
خدا لعنت کنه اونی که nacl رو جای نمک داد به ملت( من که می دونم کیه!) خوشبختانه دایی بنده نزدیک به 30 ساله توی کار داروهای گیاهی هست. من خیلی وقته شروع به خوردن داروی گیاهی به جای داروی شیمیایی کردم . و نزدیک به دوسال رنگ مطب پزشک رو ندیدم(خدا رو شکر!) تا اینکه به خاطر ادامه تحصیل و فراگیری علم!!!!!! و دانش!!!!!!!! به شهر دیگه ای رفتم و دوباره قرص و دارو... دوستان من مدتی که پیش ایشون بودم درمان بیماریهایی رو دیدم که شاید تا سالهای آینده هم طب مدرن امروز نتونه درمانشون کنه. درمان سنگ کلیه بدون جراحی جوری که دیگه کلیه طرف سنگ ساز نشد! تنظیم فشار خون تنظیم قند خون درمان سرطان! ( نوعش رو الان یادم نیست) درمان نازایی درمان ریزش مو( و حتی یه مورد بود که طرف یه مقدار از موهاش که ریخته بود برگشت سر جاش!) داروی سرما خوردگی و آبریزش بینی بدون آمپول و قرص و ... داروی افزایش وزن (البته نه مثل داروهایی مثل کراتین و... که فقط طرف رو باد میکنن! بلکه افزایش وزن از طریق افزایش پروتئین صورت می گیره . من خودم این دارو رو مصرف کردم و الان 5 ساله وزنم ثابت روی 72 مونده) و... تمومی نداره! البته باید مواظب باشید گیر آدم شیاد نیافتید! که مثلا عرق نعناع رو جای دارو کمر درد بهتون بفروشه!(اینو شخصا خودم دیدم!) دوستان به هر حال اگه به سلامتیتون علاقه مندید سعی کنید از این سیستم زندگی شیمیایی! بیرون بیاید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |