|
چله ی پنجم ، چله ی سوره ی حشر
|
|
۲۰:۵۷, ۲۸/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۳ ۲۱:۱۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام سلام سلام
![]() انقد ذوق کردم از حرفاتون . انقدر خوبم .انقدرخوشحالم. ![]() شنیده بودم اگه یه کاری خالص باشه اثرشو میذاره ،ولی به عینه دیدم. الحمدلله. بچه ها من یه مدت فقط تاپیکای مربوط به مجردارو میخونم. بعد نگاه میکردم میدیدم کیبرد لپتابم خیس شده انقد اشک ریختم.یهو میدیدم ساعت سه نصفه شبه... گاهی وسط گریه ها خندمم میگرفت به حرفای شیرین بچه ها... نمیدونم چرا این چله ها راه افتاد اما میدونم نیتم خالصه خالصه خالص بوده. فقط آرامش بچه هایی که متناشونو میخوندم... اصلا نمیدونم چی بگم... خیلی خوشحالم خیلی خیلی.... خطاب به کسایی که میگن از ازدواج الفرار....از آقای بیدل که بیدلتر نداریم.... ببینید چی به روزشون اومده... ![]() خطاب به کسایی که میخوان تو چله بعدی شرکت کنن. سوره حشر رو هم شروع کنید از همین امروز ![]() خطاب به هم چله ای های قبلی ![]() همیشه دعاگوتون هستم . راستی آقای سرگروه خبری ازتون نیست چرا؟ ![]() راستی من سوره یس و طه رو هم مد نظر داشتم. اما اینا بمون ان شاالله واسه بعداز چله ی سوره ی انبیا ![]() درحق من و پدرومادرم اگه راهی داشت دعا کنید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. تقدیم به همتون ![]() هم چله ای های قبل رو از دعاتون فراموش نکنید. لینک چله های قبلو براتون میذارم . تو ارسال اولم. ![]() راستی چله سوره انبیا از کی شروع بشه؟ ![]() ![]() ارسال اولمو نمیتونم ویرایش کنم. نمیدونم چرا ![]() اینجا میذارم براتون چله دوم چله سوم چله چهارم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |