کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اکوویلیج (Ecovillage)،زندگی در دل طبیعت
۴:۰۰, ۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام خدمت دوستان!
تا حدودی حرف خانم اسکای رو قبول دارم، اگر ما آدم ها توی شهر آرامش نداریم مشکل از خودمون هست اغلب!
ولی از طرفی این رو هم نمیشه نادیده گرفت که وسایل روز مره ای که توی این شهرهای شلوغ پر از دود و ... ما رو خیلی به دنیا و بازی هاش مشغول می کنه و از خانواده و دوستان حقیقی دورمون می کنه!
ولی از حق نگذریم آرامشی که تو روستا و ییلاق و دهات پیدا میشه رو عمرا تو شهر نمیشه پیدا کرد!
با زندگی کردن تو شهر از استفاده خوراک های طبیعی (خوردنی. بوییدنی.دیدنی و شنیدنی) محروم هستیم، و در واقع چون شهر هامون فاقد این ویژگی هاست غالب مردم دوست دارن برای مدتی به روستاها و ییلاقات سفر کنن و لذت زندگی در طبیعت زیبا رو درک کنن!
---------------------------------------------------------------------------------------
شخصا دوست دارم که تو آینده ی خودم شرایطی فراهم کنم که چند ماهی از سال رو تو یکی از روستاهای نزدیک دامغان که تقریبا آب و هوای کویری داره و آسمون بسیار پر ستاره، توی یک اتاق با سقف شیشهای و یه تلسکوپ مشغول رصد ستاره های زیبا بشم!
البته شاید فکر کنید کمی رؤیایی گفتم، نهاینطور نیست، مقدماتش رو شروع کردم یعنی خونه در حال ساخت هست به مدد خدا!
روستاهای مازندران بعضی جاهاش مخصوصا سمت کیاسر یا نکا واقعا مناظر زیبایی داره و البته شرایط زندگی بسیار سخت ولی لذت بخش!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Tolou ، پارمیس ، آفتاب ، شیدا ، السا ، مهشاد ، ( علقمه ) ، ali0077 ، عقیق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: اکوویلج (زندگی در دل طبیعت) - حضرت عشق - ۴/دی/۹۳ ۴:۰۰

پرش در بین بخشها:

بالا