چله یاسین دقیقا کی شروع شد حالا؟
امروز شروع شد دیگه... مگه نه؟
من آخه پریشب شروع کردم. منتها دیشب تموم کردم. گفتم برگردم همون الرحمن رو بخونم بهتره راحت. بعد دیدم نه! اینجوری زیر حرفم می زنم.
پس از امشب چله رو نیت کنیم شروع کنیم؟
تکلیف مشخص است آیا؟
نقل قول:تقویم فتنه چلچله 93 :
ابتدا با یک شورش نرم ، من رو ترور شخصیت کردین ، بعد از اون طبق آخری نامه نگاری های من و شما ، فرمودید تا آخر این چله ی حشر دیگه چله ای درکار نیست
اما وقتی شما نبودید من متوجه بوی توطئه و شورش در تاپیک فعلی شدم و سریعا وارد عمل شدم
فصل دوم : اژدها وارد میشود
بعله ، اینجا بود که من وارد عمل شدم.دیدم که میگن چرا چله جدید راه نمی افته پس خانم مسئول کجان . همونطور که احتمالا در پست 66 ملاحظه فرمودید ، من با پافشاری بر مواضع قبلی ، خط سوم همین پست رو اعلام کردم.
منتها ، عده ای از شورشیان با تزویر و نیرنگ گفتن که با شما حرف زدن و قرار شده بود چله جدیدی راه بندازیم. و این بود که اژدها وارد و سپس قانع و سرانجام بیخیال شد ![[تصویر: smile.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.png)
و اما بعد ، من که قانع شده بودم ، بچه ها هم خواستار چله جدید . البته چند بار گفتم صبر کنید تا ایشون خودشون بیان و چله ی جدید رو افتتاح کنن. بعد قرار شد تا شنبه یعنی امروز صبر کنیم و اگه نیومدید تاپیک رو به نیابت از شما بزنیم.
در ساعات اخیر هم با خانم رکن الهدی مکاتباتی صورت گرفت و قرار شد فردا صبح ایشون به نیابت از شما تاپیک رو ایجاد کنن. این قضیه ی "نیابت از شما" به طور صریح و عینی در مکاتبات خصوصی موجوده
آخه این چه وضعشه؟ می گذاشتی حداقل 10 دقیقه می گذشت بعد...
فکر کنم شما از اونایی هستی که دو تا چک بخوری به قتل کندی هم اعتراف می کنی

باز جای شکرش باقیه که صراحت نداری در نوشته ها...