|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۱۲:۵۰, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
آقای موسوی کاش حرف زدن برای ما هم به اندازه ی شما راحت بود اونوقت ما هم براتون سند و مدرک میاوردم تا باور کنین تمام اینایی که گفتین دقیقا در کشور خودمون وجود داره.
آره کلا اونجا هیچ آزادی نیست مردم دارن هر روز شکنجه میشن توی زندانها بهشون شلاق میزنن از گشنگی توی خیابون میفتن میمیرن.با ماشین از روی مردمشون رد میشن ...بهشون میگن گوسفند و بزغاله ...توی خیابون با مسلسل همشون رو قتل عام میکنن....اصن یه وضی. ولی در عوض اینجا بهشت روی زمینه آزادی بیان تا دلت بخواد هست.... هیچ زندانی وجود نداره.... هیچ کس تا حالا به کسی که معترض بوده توهین نکرده والقاب گوناگون رو بهش نسبت نداده....... مردم در رفاه کامل هستن..... این است تفاوت بهشت روی زمین با غرب وحشی جنایتکار! خیلی جالبه چیزهایی که به عیان توی کشور ما هست و همه با چشم میبینن باور نمیکنید اونوقت میرید تحلیل میکنید که توی آمریکا دو نوع سرکوب وجود داره یکیش اینجوریه یکیش اونجوریه.ووووتازه هیچ وقت هم با چشم ندیدید. جنبش 99 درصد؟؟ آمریکا حدود 350 میلیون نفر جمعیت داره و با توجه به اینکه آزادی اعتراض و راهپیمایی توی آمریکا بیشتر از جاهای دیگه است پس مسلما مردمشون راحت تر توی اعتراض ها شرکت میکنن.پس با این حساب اگه جنبششون 99 درصدی باشه پس باید حدود 320 میلیون نفر توی این اعتراض شرکت میکردن پس چرا ما هر وقت توی تلویزیون خودمون میدیدیم حدود 200 نفر رو نشون میداد که یه جا وایسادن؟؟ اون زندانهای مخوف رو برای ملتهای دیگه ساختن نه مردم خودشون.شما برو زندانهای مخوف جاهای دیگه رو پیدا کن. شما یه نفر رو نمیتونی بیاری که توی اعتراض کشته شده باشه نهایتا شاید خیلی خوب بگردی یا با سند و مدرک یکی دو نفر رو اونم به شکل ناخواسته کشته شدن پیدا کنی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |