کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشارکت محتوایی در ساخت اپلیکیشن حجاب
۱۲:۴۲, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام.

توی مبحث مخاطب شناسی خیلی خوبه ک اینا رو در نظر بگیرید :

اشتباهی ک خود من حداقل همیشه می کردم این بوده ک همیشه ب این تاکید داشتم ک اگه بخوام نظر کسی رو درباره موضوعی عوض کنم، همیشه می گفتم باید رو منطق طرف کار بشه و اون رو از نظر منطقی قانع کرد، در حالیکه واقعا اینطوری نیست
باید برای هر گروه فکری و ذائقه ای ، مدل خودشون کار کرد تا تاثیر گذار باشه

درباره مهندسی ارتباط با مخاطب اینا رو در نظر میگیرن همیشه :

لوگوس : استفاده از منطق
پاتوس : استفاده از احساسات، عواطف و جاذبه های احساسی
میتوس : استفاده از فرهنگ ، اختصارات فرهنگی، ضرب المثل ها، میهن دوستی و نمادها
اتوس : استفاده از اعتبار و قدرت و دوست داشتن و اعتماد و منبع بودن و تخصص و خبرگی و موقعیت

خب ارتباط با مخاطب اپلیکیشنی هست، خب مسلمه ک نمیشه همه این ها رو در نظر گرفت

فکر میکنم اون میتوس و پاتوس و کمی از لوگوس رو میتونین خوب پیاده ش کنین
و البته اینکه مشکل حجاب و عفاف فقط این نیست ک کسی رو مجاب کنیم ک رو سریش رو بکشه جلو، پس باید هم ی سری اطلاعات بگیره (اونم نه اطلاعاتی ک خب خیلی ساده بریم کتاب حجاب شهید مطهری رو پیاده ش کنیم و ....، نوشته خودمونی باشه و حاصل خوندن چند تا کتاب مفید و جدید(فکر می کنم جدید بودنشون خیلی مهمه)) هم بسته اینکه کدوم مدل ارتباط با مخاطب رو در نظر گرفتین، روش کار بشه و مجاب بشه، یا حداقل ی کوچولو ذهنش حساس بشه

میتونه ب صورت بازی مرحله ای باشه ک برای رفتن ب هر مرحله باید ی سری مطالب رو بخونه و اطلاعاتش رو ب دست بیاره و بعد از اون وارد ی بازی بشه

مثلا درباره حدود رعایت حجاب، اول ی متن خیلی خوب و جذاب نوشته بشه تا بخونه، بعد وارد ی بازی ای بشه ک روی حجاب افراد مختلف نظر بده ک کدومشون حجاب بهتری دارن و کدومشون حجابش کامل تره، ی جورایی اولویت بندی کنه(البته اینی ک گفتم خیلی خیلی ساده و ابتدایی بود ، منظور این بود ک با بازی کردن، حساس بشه روی حدود حجاب)

خیلی طولانی شد، ایشالا بعدا توضیحات بیشتری میدم Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، Eve ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: مشارکت محتوایی در ساخت اپلیکیشن حجاب - السا - ۱۶/دی/۹۳ ۱۲:۴۲

پرش در بین بخشها:

بالا