|
مشارکت محتوایی در ساخت اپلیکیشن حجاب
|
|
۱۲:۴۲, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام.
توی مبحث مخاطب شناسی خیلی خوبه ک اینا رو در نظر بگیرید : اشتباهی ک خود من حداقل همیشه می کردم این بوده ک همیشه ب این تاکید داشتم ک اگه بخوام نظر کسی رو درباره موضوعی عوض کنم، همیشه می گفتم باید رو منطق طرف کار بشه و اون رو از نظر منطقی قانع کرد، در حالیکه واقعا اینطوری نیست باید برای هر گروه فکری و ذائقه ای ، مدل خودشون کار کرد تا تاثیر گذار باشه درباره مهندسی ارتباط با مخاطب اینا رو در نظر میگیرن همیشه : لوگوس : استفاده از منطق پاتوس : استفاده از احساسات، عواطف و جاذبه های احساسی میتوس : استفاده از فرهنگ ، اختصارات فرهنگی، ضرب المثل ها، میهن دوستی و نمادها اتوس : استفاده از اعتبار و قدرت و دوست داشتن و اعتماد و منبع بودن و تخصص و خبرگی و موقعیت خب ارتباط با مخاطب اپلیکیشنی هست، خب مسلمه ک نمیشه همه این ها رو در نظر گرفت فکر میکنم اون میتوس و پاتوس و کمی از لوگوس رو میتونین خوب پیاده ش کنین و البته اینکه مشکل حجاب و عفاف فقط این نیست ک کسی رو مجاب کنیم ک رو سریش رو بکشه جلو، پس باید هم ی سری اطلاعات بگیره (اونم نه اطلاعاتی ک خب خیلی ساده بریم کتاب حجاب شهید مطهری رو پیاده ش کنیم و ....، نوشته خودمونی باشه و حاصل خوندن چند تا کتاب مفید و جدید(فکر می کنم جدید بودنشون خیلی مهمه)) هم بسته اینکه کدوم مدل ارتباط با مخاطب رو در نظر گرفتین، روش کار بشه و مجاب بشه، یا حداقل ی کوچولو ذهنش حساس بشه میتونه ب صورت بازی مرحله ای باشه ک برای رفتن ب هر مرحله باید ی سری مطالب رو بخونه و اطلاعاتش رو ب دست بیاره و بعد از اون وارد ی بازی بشه مثلا درباره حدود رعایت حجاب، اول ی متن خیلی خوب و جذاب نوشته بشه تا بخونه، بعد وارد ی بازی ای بشه ک روی حجاب افراد مختلف نظر بده ک کدومشون حجاب بهتری دارن و کدومشون حجابش کامل تره، ی جورایی اولویت بندی کنه(البته اینی ک گفتم خیلی خیلی ساده و ابتدایی بود ، منظور این بود ک با بازی کردن، حساس بشه روی حدود حجاب) خیلی طولانی شد، ایشالا بعدا توضیحات بیشتری میدم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |