|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۸:۰۱, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
برای دومین باره که میگم.
یه آخوندی به نام آقای کافی رو تلویزیون آورده بود. کارش بررسی نشانه های ظهور و ... بود. چند ماه پیش کانال دو... تمام نشانه های سفیانی و سید یمانی و سید خراسانی و ... رو گفت. تمام علائم حتمی و قطعی... یکی از چیزایی که راجع بهش صحبت کرد همین حدیث امام صادق (علیه السلام) بود که اگه کسی خبر مرگ عبدا... رو بیاره، من وعده ظهور رو بهش میدم. میگفت که 700 سال پیش دقیقا دقیقا دقیقاً همین شرایط پیشامد کرده. آشوب تو کشورهای عربی و ... میگفت اتفاقاً اسم پادشاه اون وقت حجاز هم عبدا... بوده. یه بار هم آقای رائفی پور توی سخنرانی هاش به این نکته اشاره کرد که یه بار دیگه هم چند سال قبل از انقلاب تمام علائم ظهور جور جور بوده... حتی شعیب ابن صالح و ... که ریش نداره یا کم ریشه... خلاصه این که بهتره بریم تاریخ مطالعه کنیم، ببینیم تو این دو برهه زمانی چه کاری کردیم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیومدن؟ حکام ظلم و جور که امروز شدن سران استکبار، چی کار کردن که اومدن منجی به تاخیر افتاد. ببینین ممکنه الآنم اون کارو بکنن؟ عوض این که بشینیم با هم بحث کنیم ببینیم آیا این همون عبدا... ه یا نه، بریم خونه زندگیمونو آب و جارو کنیم که هر آینه ممکنه بیاد. بریم دلهامونو درست کنیم. بریم خمس و زکاتمون رو بدیم. بریم نمازامونو درست کنیم. قاعده اش اینه که آدم وقتی احساس میکنه یا میدونه قراره یه آدم عزیز بیاد، زودتر پا میشه به زندگیش سر و سامون میده. آهای اونایی که معتقدین این دفعه دیگه علائم ظهور منجر به ظهور میشه! چند درصد آماده اید؟ خودتون آماده بشین، لازم نیست دیگران رو آماده کنین. والا...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |