کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جاسوسی ژنتیکی با استفاده از بازیگران ایرانی
۱۲:۲۲, ۱۸/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۴۱ توسط pop110.)
شماره ارسال: #49
آواتار
توهمی در کار نیست دوست عزیز Winkاحتیاط شرط عقله من اصلا نمیگم صد در صد میخواد سوء استفاده بشه میگم این حجم از نمونه میتونه ازش سوء استفاده بشه و کلا با اعتماد کامل که معلوم نیست بر چه مبنایی این اعتماد شکل گرفته نمیشه عمل کرد
به قول رهبر عزیزم دشمن را باید از دور دید از دور شناخت منتظر نشید تا دم مرزا تون بیاد و بعد اقدام کنید (البته با یه ذره تغییر چون دقیق یادم نیست )
ببینید ما خیلی از فناوری های مدرن رو در زمینه ژنتیک نداریم مثلا من یه کارگاه رفته بودم میگفتن پاکستان تعیین توالی ژنوم انجام میده اما ما نداریم یا شما فقط شروع به کار تحقیقی بکنید با یه حجم وسیع از مشکلات رو به رو میشید از تحریم گرفته تا واسطه هایی که هر روز به واسطه تحریم مواد تقلبی به دستتون میرسونن و هم هزینه و هم وقت شما رو تلف میکنن مواد آزمایشگاهی به دست محقق ایرانی با قیمت های چند برابر بقیه کشورا میرسه امریکا تا حالا علیه خیلی از کشورا از بیوتروریسم و بقیه کارای تروریستی استفاده کرده و میکنه حتی یه مورد من خونده بودم تو یه فصلی که گردشگر زیاد بوده تو یکی از پارکای گردشگری خودشون گردشگرا رو در معرض یه ویروس قرار دادن
هزینه های هنگفتی داره در زمینه بیوتروریسم تو دنیا و در یکسری کشورای خاص انجام میشه و تو این کشورا یه متخصص ژنتیک یا بیوتک پولش از پارو بالا میره یه جا میخوندم با حقوق دو ماهشون پورشه میخرن (خوش به حالشون ) به نظرتون این افراد دارن رو چه پروژه هایی کار میکنن که این قد تخصص شون با ارزشه ارتش آمریکا کلی آزمایشگاه در زمینه کار رو بیوتروریسم داره و همه چیز در اختیار محققاشون هست
مثلا طرح نقشه‌برداری و تعیین توالی کل ژنوم انسان در سال 1984 مطرح شد. تأمین قسمتی از بودجه این پروژه را دپارتمان انرژی آمریکا به عهده گرفت و در سال ۱۹۸۸ کنگره آمریکا رسماً اجرای پروژه ژنوم انسانی را از سال ۱۹۹۱ به مدت ۱۵ سال تصویب کرد. در این سال انسیتو بهداشت ملی آمریکا (NIH) نیز برای اجرای این طرح اعلام آمادگی کرد. بزودی کشورهای انگلیس، فرانسه، آلمان و ژاپن نیز به این پروژه پیوستند. شما اصلا فکر نکیند که طرحی به این عظمت با اون هزینه هنگفت اونم توسط کشوری که تو بیوتروریسم همتا نداره فقط برای مقاصد انسان دوستانه انجام شده باشه مسلما زرمداران جهانی رو هر طرحی سرمایه گذاری میکنن پشتش دنبال منافعشونن علی الخصوص همون پروژه شکست خورده نظم نوین جهانی و یا خاورمیانه آمریکایی و ...
شما در آینده نه چندان دور کارهای شگفت انگیزی رو از ژنتیک دانهای دنیا خواهید دید اصلا روش شک نکنید Smile هم در درمان بیماری ها و هم در زمینه بیوتروریسم

در مورد خودشیفتگی و یا شاید خودبزرگ بینی که فرمودید آره احتمال روشن بودن این ژن در ایرانیا بالاست
به قول دکتر حسابی حاصلضرب توان در ادعا همیشه ثابته اگر توان کم باشه ادعا زیاده و اگر توان بالا بره متقابلا ادعا کم میشهBig Grin
دوستان به دل نگیرید شوخی کردم داشتن افکار بزرگ و ادعاهای بزرگ و خودبزرگ بینی برای ما که جوون هستیم یکم عادیه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، عقیق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: جاسوسی ژنتیکی با استفاده از بازیگران ایرانی - pop110 - ۱۸/دی/۹۳ ۱۲:۲۲

پرش در بین بخشها:

بالا