|
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
|
|
۱۳:۳۹, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #456
|
|||
|
|||
|
دوستان گاهی ادم یه چیزیو میشنوه و نسبت بهش اگاهی نداره خب ممکنه بد فکر کنه.دوستانی که مثل من سخنرانیهای استادو شنیدن میدونن کدوم حرفو کجا زده و با چه منظور زده.تقطیع سخنرانی کار ناجوانمردانه ایه چرا که طرف فقط اون کلمه رو میشنوه و بقیشو ننیده.اینکه بیایم اینجاهم ازش یه جمله بنویسیم کار اشتباهیه.ایشون برای نهاد های خاص هم صحبت میکنه به عنوان مثال به سپاه پاسداران مشاوره خصوصی میده و...
در ضمن شوخیهاشونم دلیل بر به دل نشستن حرفاشه حالا کلمن همراه یا هر چیز دیگه.میخواید چندتاشوخیم خودم بگم؟ موسی جان تو باما چه پدر کشتگی داری؟برید به موسی بگید بیاد برامون دوتا چوب اژدها کنه...عیسی جان رو اب برامون راه برو... در مورد مسائل جنسیم کلی حرف زده.اگه میخواست درگیر این خشک مذهب بازیا بشه که خب به جایی نمیرسه.یکم خودمونی باشیم الان تصویر بدی از بچه مذهبیا تو ذهن مردمه.بیایم خوبش کنیم.من سخنرانیهاشونو برای بچه8ساله میذارم میشینه گوش میده...خداشاهده. در ضمن اینم بگم برنامه غربیا در ترور شخصیتی استاده نه ترور فیزیکی.برای همین مواظب باشین و هر خبری بهتون دادن راجبش تحقیق کنین.لطفا نظرمو حذف نکنین. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,015,376 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 122,511 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 61,312 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور» | ANTi666 | 69 | 45,973 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نقد و بحث پیرامون آقای حسن فراهانی | TaHa_ANTi666 | 28 | 24,108 |
۲۷/شهریور/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,944 |