|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۱۲:۴۱, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم استفتاء از حضرت آیت الله مکارم شیرازی : سلام علیکم آیا تطبیق دادن برخی روایات با حوادث اخر زمان درست است ؟ آیا روایت زیر معتبر است : امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد. انتشار اینگونه روایات در فضای مجازی بسیار زیاد است ، انهم در زمانی که پادشاه عربستان در کماست. ممنون.
بسم الله الرحمن الرحيمکد رهگیری: 9310150334 :: با اهداء سلام و تحيت؛ پاسخ: با توجه به مرسله بودن سند نمي توان به آن اعتماد کرد و به فرض صحت سند، تطبيق آن با پادشاه کنوني عربستان دليلي ندارد. توجه داشته باشید که تطبيق شخصيت هاي حديثي بر رجال ديني و سياسي عصر ثابت نيست و اعتباري ندارد. همیشه موفق باشید دفتر آيت الله العظمی مکارم شيرازی / بخش استفتائات امیدوارم دوستان ، دیگر علما را قبول داشته باشند و بحث را بصورت عاقلانه ، بدون افراطی گری و تفریط نگری ادامه دهند . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |