|
سلام بر شهیدان
|
|
۲۰:۱۳, ۲۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۳ ۲۱:۱۶ توسط عمار رهبری.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در آستانه سالروز شهادت دکتر مسعود علیمحمدی
حاشیه دیدار | هیچ چیز تصادفی نیست همسر شهید علیمحمدی از خاطرات همسرش میگوید: _ از این که آمادگی شهادت داشت و میگفت خیلی از شبها خواب میبیند که به سویش تیراندازی شده. _ از اینکه چه فضای معنوی خاصی را در سفر حج برایش ایجاد کرده بود: «توی صفا و مروه میگفت خودت را بگذار جای هاجر. ببین چه حسی داری و توی رمی جمرات میگفت فرض کن جای حضرت ابراهیم(علیه السلام) بودی و میخواستی فرزندت را ببری به قتلگاه. آنوقت شیطان وسوسهات میکرد...» رهبر هم توصیه میکنند که این روحیات معنوی را حفظ و به دیگران منتقل کنید. موقع رفتن میشود و جمله همیشگی رهبر در این دیدارها: «خب خانم! مرخص فرمودین؟» و همسر شهید جواب میدهد: «افتخار دادید به ما.» اما رهبر میگوید: «ما به شما افتخار میکنیم؛ به شما همسر صبور و دانای شهید.» متن کامل | هیچ چیز تصادفی نیست در سالروز شهادت مصطفی احمدیروشن راه مجاهدت باز است... گزارشی از متن و حاشیه دیدار رهبر انقلاب با خانواده شهید در تاریخ ۱۳۹۰/۱۰/۲۹ ساعتم را نگاه کردم. هنوز یک دقیقه نشده بود از ورود رهبر به منزل که ایشان گفت: خوب! خدا درجات این شهیدِ عزیزِ ما را متعالی کند، با شهدای صدر اسلام، با شهدای بدر و احد، با شهدای کربلا محشور کند ان شاءالله. این خلاف رویهی ایشان بود که اینقدر بیمقدمه شروع کنند در خانهی شهیدی به صحبت. اول معمولاً مینشستند و میشناختند و گپ و گفت میکردند ولی اینجا نه. بعد هم برایم جالب شد که نگفتند «شهیدتان»، گفتند «شهید ما». و البته فرصت شد تا من خودم هم چهرهی رهبر را ببینم؛ جدی، با هیبت، با ابهت، کمی غمگین و ناراحت و البته مصمّم. این هم چهرهای نبود که در ۶-۷ خانهی شهدا که قبلاً تجربه رفتنشان را داشتم از ایشان دیده باشم. معمولاً شاد، سرزنده و با نشاط بودند. متن کامل | راه مجاهدت باز است... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
سلام بر شهیدان - عمار رهبری - ۲۲/دی/۹۳ ۲۰:۱۳
پاسخ به: سلام بر شهیدان - عمار رهبری - ۲۵/دی/۹۳, ۲۰:۴۳
پاسخ به: سلام بر شهیدان - عمار رهبری - ۲۹/دی/۹۳, ۲۳:۲۲