کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلام بر شهیدان
۲۰:۱۳, ۲۲/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۳ ۲۱:۱۶ توسط عمار رهبری.)
شماره ارسال: #1

در آستانه سالروز شهادت دکتر مسعود علی‌محمدی
حاشیه دیدار | هیچ چیز تصادفی نیست

همسر شهید علی‌محمدی از خاطرات همسرش می‌گوید:
_ از این که آمادگی شهادت داشت و می‌گفت خیلی از شب‌ها خواب می‌بیند که به سویش تیراندازی شده.
_ از این‌که چه فضای معنوی خاصی را در سفر حج برایش ایجاد کرده بود:

«توی صفا و مروه می‌گفت خودت را بگذار جای هاجر. ببین چه حسی داری و توی رمی جمرات می‌گفت فرض کن جای حضرت ابراهیم(علیه السلام) بودی و می‌خواستی فرزندت را ببری به قتلگاه. آن‌وقت شیطان وسوسه‌ات می‌کرد...»

رهبر هم توصیه می‌کنند که این روحیات معنوی را حفظ و به دیگران منتقل کنید.

موقع رفتن می‌شود و جمله همیشگی رهبر در این دیدارها: «خب خانم! مرخص فرمودین؟» و همسر شهید جواب می‌دهد: «افتخار دادید به ما.» اما رهبر می‌گوید: «ما به شما افتخار می‌کنیم؛ به شما همسر صبور و دانای شهید.»
متن کامل | هیچ چیز تصادفی نیست

[تصویر: w535]

در سالروز شهادت مصطفی احمدی‌روشن
راه مجاهدت باز است...
گزارشی از متن و حاشیه دیدار رهبر انقلاب با خانواده شهید در تاریخ ۱۳۹۰/۱۰/۲۹

ساعتم را نگاه کردم. هنوز یک دقیقه نشده بود از ورود رهبر به منزل که ایشان گفت: خوب! خدا درجات این شهیدِ عزیزِ ما را متعالی کند، با شهدای صدر اسلام، با شهدای بدر و احد، با شهدای کربلا محشور کند ان شاءالله.

این خلاف رویه‌ی ایشان بود که اینقدر بی‌مقدمه شروع کنند در خانه‌ی شهیدی به صحبت. اول معمولاً می‌نشستند و می‌شناختند و گپ و گفت می‌کردند ولی اینجا نه. بعد هم برایم جالب شد که نگفتند «شهیدتان»، گفتند «شهید ما».

و البته فرصت شد تا من خودم هم چهره‌ی رهبر را ببینم؛ جدی، با هیبت، با ابهت، کمی غمگین و ناراحت و البته مصمّم. این هم چهره‌ای نبود که در ۶-۷ خانه‌ی شهدا که قبلاً تجربه رفتنشان را داشتم از ایشان دیده باشم. معمولاً شاد، سرزنده و با نشاط بودند.
متن کامل | راه مجاهدت باز است...

[تصویر: w535]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، سیمرغ ، شهیدطیبه واعظی ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سلام بر شهیدان - عمار رهبری - ۲۲/دی/۹۳ ۲۰:۱۳

پرش در بین بخشها:

بالا