|
««« ملک عبدالله هم که مُرد ! من کجای کارم ؟!!!
|
|
۹:۰۸, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
جناب داوکینز
![]() این سوالات منو جواب بده اگه میشه: 1-ما چگونه خواب می بینیم؟؟چون اینو که حتما قبول دارید که خود خواب دلیل بر وجود یک وجه دیگر از انسان هست؟ 2-آیا همین خواب ساده ای که همه شبها میبینن دلیلی بر وجود دنیای معنوی نیست؟؟ببینید با چیزای دیگه ای هم میشه ثابت کرد ولی من خواب رو مثال زدم که برای شما هم ملموس باشه.چون همه تجربش رو دارن. 3-ما چگونه درست شده ایم؟؟ 4-زمین چگونه درست شده است؟؟ کهکشان ها چی ؟؟؟آسمان چی؟؟؟ستاره ها چی؟؟؟ نمیشه گفت که همه اینها اتفاقی بوده ..... 5-چطور میشه که انسان با این عظمت و بزرگی که در خلقتش بکار رفته دنیای دیگری رو تجربه نکنه؟؟ وقتی انسان نیاز به معنویات داره (توی اکثر انسانها این حس وجود داره) چطور میشه که فقط دنیایی مادی و بس وجود داشته باشه و معنویاتی در کار نباشه؟؟مگر نه اینکه ما برای تمام نیازهامون مثل گرسنگی تشنگی محبت عشق و........ پاسخی داریم؟؟پس چطور امکان داره که برای نیازی والاتر مثل معنویات پاسخی وجود نداشته باشه؟؟مطمئن باشید طبق قانون خلقت باید برای تمام نیازهای انسان پاسخی وجود داشته باشه از جملش معنویات. پس حتما دنیایی غیر مادی و چیزهایی که ما تصورش رو نمیتونیم بکنیم وجود داره. البته من تو این چیزا خیلی وارد نیستم در حد سواد خودم نوشتم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |