|
درخواست التزام
|
|
۱۹:۳۵, ۲۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام خواهر گرامی فاطمه خانم .
متاسفانه حتی اگر این بند هم به قوانین اضافه شود تاثیر چندانی در نیت کسی که به قصد تخریب می اید نه انتقاد ندارد بلکه سایت را فوق العاده مذهبی و خشک نشان میدهد . اکثر این کاربران که عضو میشوند یک مزیت دارند که با این مباحث به تازگی اشنا شده اند و تالار را برای یادگیری انتخاب نمودند پس از عزیزان درخواست میکنم در مورد کاربران تازه وارد که توهین میکنند زیاد حساسیت نشان ندهید و برخورد تند با انها نداشته باشید و هر نظر مخالفی را منفی ندانید چرا که هر شخصی از لحاظ اعتقادات و باورها مسیری را انتخاب کرده و از دیدگاه خودش بهترین راه ممکن است ( همه ی ما اینطور هستیم ) . توهین های کاربران تازه وارد سریعا توسط مدیران ویرایش و در صورتی که تمام پست انها توهین باشد سریعا حذف میشود که اکثر زحمت تالار این روزها به عهده ی وحید 110 گرامی و مدیران ارشد است . انتقاد و سوال در این تالار باید با بهترین شیوه ی بیان پاسخ داده شود ولی اگر نمونه ای همچون اسیمو در تالار باشد با ایشان برخورد خواهد شد ( در این مورد مدیران تالار خیلی صحبت کرده اند ) خوشبختانه دیگر حنای اسیمو رنگی ندارد و هر کاربری میداند که قصد این کاربر چه بوده است . اگر ایشان بن میشد به نظرتان کاربران و میهمانان سایت چه فکری میکردند ؟ این افراد نمیتوانند از عقاید خود دفاع کنند این طرز برخورد به ضرر تالار است ...ولی با اندکی صبر و تحمل این کاربر از دیدگاه همه ی کاربران اخراج شده محسوب میشود و بیشتر به چهره ی یک کمدین نزدیک است تا کسی که برای انتقاد امده . این قبیل کاربران در نت زیاد است و برای مدیران ارشد بی مصرف بودن حرف گوینده بیشتر از حذف او اهمیت دارد . در مورد سوالات کاربران جدید که عموما هم به حمله ی کاربران قدیمی صورت میگیرد خواهش میکنم بیشتر تامل کنید و با روی خوش پاسخ بدهید تا کاربر از تالار زده نشود ( البته یکی باید اینا رو به خودم بگه اما میگم که همگی با هم راهی جدید رو اغاز کنیم) و با علاقه به بحث ها ادامه دهد که همین پرسش ها ما را نیز متعالی خواهد کرد ان شاالله |
|||
|
|
|
|
|
| پیام در این موضوع |
|
درخواست التزام - فاطمه خانم - ۲۶/تیر/۹۰, ۱۵:۵۹
RE: درخواست التزام - EMPERATOR - ۲۶/تیر/۹۰, ۱۸:۴۵
RE: درخواست التزام - Gryffen - ۲۶/تیر/۹۰, ۱۹:۰۳
RE: درخواست التزام - فاطمه خانم - ۲۶/تیر/۹۰, ۲۱:۱۸