کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر کوروش در زمان بعثت بود
۱۲:۰۶, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است:  شاید هم دیاکانوف اشتباه میکرده و داندامایف درست بگه!!!احتمالش وجود نداره نه؟؟؟
نوشته های تاریخی رو با شاید و ای کاش ارزش گذاری نمیکنند.

(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است:  میدونید کتزیاس در تاریخ " یکی از یزرگترین جاعلان افسانه‌ها و مطالب خلاف واقع و من درآوردی" به شمار میاد؟؟؟
ایشون توی این زمینه شهرت دارن.
بسیاری از مطالبی هم که نوشتن از سوی تاریخدانان و دانشمندان رد شده.
شما از کجا به این نتیجه رسیدید که نوشته های ایشون منبع تاریخی دست اوله؟؟؟
بالاتر و معروف تر از هرودوت هم ما داریم در تاریخ نگاری ؟؟؟ چرا شما کتاب تاریخ هرودوت رو مطالعه نمیکنید؟؟؟
!!!!!Wow
Big Grin
آدم میمونه بخنده یا گریه کنه!
کتاب اسپنسر دی اسکالا رو در مورد هرودوت بخونید.هرودوت بالاترین مورخه؟!!!
ایشون تو تمام عمرشون یک بار پارسه رو از نزدیک ندیدند،کل تاریخ باستان ایران رو به نگارش در آوردند!! Smile
همه از روی شنیده هاشون در یونان!
اون وقت کتزیاس وسط دربار هخامنشی دروغگو محسوب میشه،هرودوت تو یونان معتبر!؟

(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است:  در این مورد هم توی همون تاپیک توضیح دادم.
گفتم که به نظر من چون فتح بابل یکی از مهمترین فتوحات کوروش بزرگ بوده و از اونجایی که قائل به احترام به ادیان شاید برای احترام به بابلیان که بتشون مردوک بوده اینا رو گفتن.
میگم این نظر منه.
خب نظر شما کاملا اشتباهه Blush
به خاطر احترام به بابلیان،سلطنتشون رو موهبت مردوک بدونند؟!
این چه جور یکتاپرستیه؟!!
داریوش هم بارها شورش بابلیان رو سرکوب کرد.چرا اون اینطور مجیز بت بابلیان رو نگفت؟

(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است:  ازدواج با محارم ؟؟؟اینو دیگه از کجا آوردید؟؟؟
این دیگه تهمت بزرگیه هیچ جا هم همچین چیزی تا حالا مطرح نشده.
Big Grin
پس من سه صفحه دارم راجع به چی صحبت میکنم؟ Angel

(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است:  گفتم که کتزیاس به عنوان یک دروغگوی بزرگ در تاریخ شناخته شده است.
عجیب اینه که شما با چه اطمینانی حرفای این آقا رو سند و مدرک قرار میدید و حتی یه اپسیلون هم احتمال نمیدید دروغ یا اشتباه باشه!!!!!
خب وقتی شما حرفای شخصی رو که فقط اتهام وارد میکرده منبع قرار میدید و جوری صحبت میکنید که فقط این آقا حرفاش درست بوده و بقیه دروغ گو هستن یا شایدم تاریخ دان دیگه ای در طول تاریخ وجود نداره که شما بهش استناد کنید و حاضر نیستید حرفای هیچ تاریخدان دیگه ای رو بشنوید مشخصه با چی مشکل دارید.
من یه سوالی دارم ازتون شما چرا فقط تاریخ دانانی رو که علیه کوروش صحبت میکردن به عنوان مرجع معرفی میکنید؟؟
خب شما بفرمایید،چطور هرودوت و داندامایف معتبر محسوب میشن،
کتزیاس و دیاکانوف نامعتبر؟!
من دلایلم رو گفتم.

(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است:  مشکل من آدمایی هستن که از هویت خودشون متنفرن ..... از ایرانی بودن خودشون متنفرن.
ای کاش آسیب این طرز فکر فقط به خودش میرسید اونوقت دیگه مشکلی نبود.
صد در صد Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، mohammad reza
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: اگر کوروش در زمان بعثت بود - Ali#59 - ۲۶/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۶

پرش در بین بخشها:

بالا