|
اگر کوروش در زمان بعثت بود
|
|
۱۲:۰۶, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است: شاید هم دیاکانوف اشتباه میکرده و داندامایف درست بگه!!!احتمالش وجود نداره نه؟؟؟نوشته های تاریخی رو با شاید و ای کاش ارزش گذاری نمیکنند. (۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است: میدونید کتزیاس در تاریخ " یکی از یزرگترین جاعلان افسانهها و مطالب خلاف واقع و من درآوردی" به شمار میاد؟؟؟!!!!!Wow ![]() آدم میمونه بخنده یا گریه کنه! کتاب اسپنسر دی اسکالا رو در مورد هرودوت بخونید.هرودوت بالاترین مورخه؟!!! ایشون تو تمام عمرشون یک بار پارسه رو از نزدیک ندیدند،کل تاریخ باستان ایران رو به نگارش در آوردند!! ![]() همه از روی شنیده هاشون در یونان! اون وقت کتزیاس وسط دربار هخامنشی دروغگو محسوب میشه،هرودوت تو یونان معتبر!؟ (۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است: در این مورد هم توی همون تاپیک توضیح دادم.خب نظر شما کاملا اشتباهه ![]() به خاطر احترام به بابلیان،سلطنتشون رو موهبت مردوک بدونند؟! این چه جور یکتاپرستیه؟!! داریوش هم بارها شورش بابلیان رو سرکوب کرد.چرا اون اینطور مجیز بت بابلیان رو نگفت؟ (۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است: ازدواج با محارم ؟؟؟اینو دیگه از کجا آوردید؟؟؟ ![]() پس من سه صفحه دارم راجع به چی صحبت میکنم؟ ![]() (۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است: گفتم که کتزیاس به عنوان یک دروغگوی بزرگ در تاریخ شناخته شده است.خب شما بفرمایید،چطور هرودوت و داندامایف معتبر محسوب میشن، کتزیاس و دیاکانوف نامعتبر؟! من دلایلم رو گفتم. (۲۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۴۰)کوروش بزرگ نوشته است: مشکل من آدمایی هستن که از هویت خودشون متنفرن ..... از ایرانی بودن خودشون متنفرن.صد در صد
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |