کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلیل برای ممانعت از فیلم نگاه کردن نوجوانان (پیشنهاد دهید)
۲۲:۱۲, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله

ابتدا سپاسگذارم از همه دوستانی که در این موضوع شرکت کرده و راهکارهایی را پیشنهاد دادند.

بنده در پست اول چند سوال مطرح کردم که اینجا دوباره به بررسی اونها می پردازم:

(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۶)mohamad نوشته است:  حالا سوالاتی که مطرح می شود این است:
  • آیا واقعا بنده وظیفه ای برای ارشاد آنها دارم یا خیر؟
  • بهترین روش برای قانع کردن آنها چیست؟
  • با توجه به اعتقاداتی که خودم دارم (مبنی بر اشتباه بودن کار آنها) آیا هزینه ای که از آنها برای دانلود می گیرم درست است یا خیر؟

در مورد سوال اول:
با توجه به پاسخ هایی که داده شده مشخص است که بنده قطعا درباره کارهایی که در حوزه فعالیتم انجام می شد (در صورت اطلاع از آن) مسئول خواهم بود. در صورت امکان یا باید آن افراد را مجاب کنم که دیگر آن کار را انجام ندهند یا اینکه شخصا جلوی آنها را بگیرم.

در مورد سوال دوم:
هنوز راهکار درستی پیشنهاد نشده است.

در مورد سوال سوم:
نتیجه اینکه درآمدهای بنده از این راه کاملا مشکل دار خواهد بود و گرفتن وجه از افرادی که به نظر خودم (و با توجه به اعتقاداتم می دانم که) کار اشتباهی انجام می دهند، جای اشکال دارد.

البته بنده با نوجوانانی سروکار دارم که اعتقادات بنده را نمی پسندند و قبول ندارد و هر چه بگویم بیشتر جبهه می گیرند و صد البته به بنده انگ دُگم بودن نیز می زنند. در واقع صحبت کردن من با آنها مثال "نرود میخ آهنین در سنگ" خواهد بود.

با توجه به کمبود زمانی که دارم برای حل این مشکل احتمالا مجبور خواهم شد راه حل آخر را در پیش گرفته و بزودی فعالیتشان را در محل کارم ممنوع کنم.

در هر صورت بازهم منتظر شنیدن نظرات دوستان هستم.
با سپاس
یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، Ali#59 ، MAHDI59 ، sarallah ، مصطفي مازح7610
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دلیل برای ممانعت از فیلم نگاه کردن نوجوانان (پیشنهاد دهید) - mohamad - ۲۶/بهمن/۹۳ ۲۲:۱۲

[-]