کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن
۱۴:۰۵, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18

(۲۷/تیر/۹۰ ۱۳:۴۸)am_po نوشته است:  دوست عزیز اصراری نیست برای کسی که قرآن را الهی نمیداند چیزی رو اثبات کرد نه اینکه وظیفه هدایت و راهنمایی یک انسان از دوشمان برداشته شود ولی کسی که تا این حد به معجزه پیامبرش بی اعتنا و بدبین است بهتر است چند وقتی به جای بحث کردن با بچه های تالار با خودش خلوت کند شاید به نتیجه برسد و یا از کسانی سوالاتش را بپرسد که عالم و آگاه به تمام سوالاتش باشند تا خدای نکرده باعث عداوت و دشمنی در بین مردم و شرک نشود و اینکه به نتیجه قطعی برسد. قصد توهین به سطح آگاهی دوستان رو ندارم اما فکر می کنم ما در جایگاهی نیستیم که بتونیم از طریق کیبورد به این دوست عزیز حقانیت کتاب الهی مان را اثبات کنیم!!
در ضمن اصل این تاپیک یک موضوع انحرافی و غرض ورزی است برای شروع بحثهای دیگر...
چرا ما باید به یک دانشمند ژاپنی منطقی به قول شما و لی بی اعتقاد ثابت کنیم که جن وجود دارد !!اون هم بدون رجوع کردن به قرآن مجید؟!
به عنوان به مثال اگر من الان مدعی بشوم که در علم پزشکی یکی به من ثابت کنه که کم خونی داسی شکل وجود داره یا اینکه جهش ژنی در سرطانهای خونی رخ میده ولی به کتاب مرجع خون شناسی دیویدسون و .... مراجعه نشه ، چون قبولشون ندارم در مرجع بودن اون کتابها خللی وارد میشه؟اصلا مگه میشه وقتی مرجعی مورد قبول و تایید یک نفر نیست به این راحتی چیزی رو براش اثبات کرد؟؟
اگه با سوالتون میخواهید قرآن رو زیر سوال ببرید و چون میدونید اکثر بچه ها فقط با وجود قرآن و کتاب الهی وارد بحث و مناظره میشن اونها رو خلع سلاح کنید که واقعا خدا هدایتتون کنه!! اگر هم نیت قلبی تون این نبوده و می خواستید یک مطلب علمی رو ثابت کنید خدا خیرتون بده بهتره دنبال افرادی بگردید که دنبال احضار جن و روح هستن تا بلکه اون دانشمنده از طریق قرار گرفتن در محیط داستان رو بپذیره..........
سلام،
شما ظاهرا خیلی عجله در هدایت افراد دارید، برای همین دچار اشتباه شده و مطالب رو قاطی کردید.
این من نبودم که درخواست شناساندن جن به دانشمند ژاپنی را داشتم. بلکه سوالی در تاپیک دیگری (که با آنجا مربوط نمی شد) را در اینجا پاسخ گفتم.

حالا اگر صحبتی دارید بفرمایید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن - rahbar - ۲۷/تیر/۹۰ ۱۴:۰۵

[-]