کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن
۱۷:۰۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
بله گرامی من بودم.
اما شما آن نوشته من را کوت گرفته بودید، اما پاسخ را به مطلب دیگری داده بودید.

خوب چنانچه تخصص و حوصله ای ندارید، بحث را برای کارشناسش بگذارید.
می دانید، اینگونه می شود که مخالفان (از جمله من در پستی دیگر) می گویند مسلمانان در مورد دین خود مطلع نیستند.
و یا به قول جناب آسیمو، دین را تنها به ارث برده اند.

ما مسلمانیم..برای حقانیت پیامبر و دینمون خدا معجزه ای قرار داد ..قرآن
شاید مسیحیان سخن گفتن حضرت عیسی (علیه السلام) یا احیاء کردن جسم مردگان رو معجزه بیارن..
یهودیان اژدها شدن عصا و شکافته شدن دریا و..
...
...
اما ما مسلمانیم...قرآن معجزه دین ماست.. وآخرین و بزرگترین اعجاز
قرآن راه هدایت بشریست....اولین شفیع روز جزا...شما هنوز نمیدونید قرآن سخن مستقیم خداست با بنده هاش؟؟؟
ما نماز میخونیم به چندین دلیل..یه دلیلشم اینه که بنده مستقیم با خدای خودش صحبت میکنه..
به یقین مسلمانان از تمامی اعجاز قرآن آگاهی ندارن..نمیتونن درکش کنن..نمیتونن همشو بفهمن..چون عقل ما ناقصه...ما کامل نیستسم شما ادعا داری که اونقدر عاقلی که تمامی سخنان خداوند رو که در قرآن اومده میفهمی؟؟؟(اگه آره که دچار توهمی)هیچکس نمیتونه چنین ادعایی کنه جز اولیاء الهی که خداوند راز سخنانش رو براشون آشکار میکنه
اگه ما نمیتونیم رموز قرآن رو در بیاریم اشکال از ناقصی ماست نه سخنان الهی
در ضمن در جواب این تاپیک..اگه اون فرد دانشمند باشه پی به حقانیت الهی و کتاب الهی میبره..(لزومی به مسلمان شدنش نیست)همه که نمیتونن یهو همه ی اعتقادات تمام عمرشون رو بزارن کنار..(خودمم گاهی تو این مسئله میمونم..چرا اینجوریه..مثلا ما داریم از اقلیت ها یا اهل سنت.. یا مسیحی که با توسل به معصومین و شفیع قرار دادن معصومین و اولیاء الله..بخصوص امام حسین (علیه السلام )حاجتشون رو گرفتن..میان میگن هر چی داریم از شفاعت ایشون داریم اما مسلمان نمیشن..شیعه نمیشن..جالبه ها..نمیدونم دلیلش چیه ..من خودم به شخصه دیدم تو فامیل داریم همیشه مراسم امام حسین علیه السلام میاد ..میاد خدمتم میکنه..نذری امام حسین علیه السلام هم حتما باید بخوره...اما جزو اهل سنته..و البته ما واسه تمامی اینها احترام قائلیم..چون همه خدای واحد و یگانه رو میپرستیم..)
اون دانشمند دانشمند باشه پی به حقانیت کتاب الهی میبره..جنابان نمیبرید نبرید..چیزی که پاسخش تو قرآن به وضوح دیده میشه آدم عاقل جای دیگه دنبال جواب نمیگرده..نه اینکه جای دیگه نباشه..هست..اما منبع اصلی ما مسلمانان قرآنهSmile
فقط در کتاب الهی مسلمانان نیومده..با مطالعه تاریخ میتونه بفهمه این اسراییلی ها که دارن خودشون رو میکشن تا هم مسجد مارو خراب کنن و مقاصد شوم دیگه و اسرار حضرت سلیمان رو دریابن که چطور اجنه رو به خدمت خودش در آورده بود..میتونه پی به یه چیزایی ببره..یکم مطالعه تاریخ لازم داره..
شایدم دیگه تا الان جن دیده(شوخی)
وجود شیطان هم که یکی از دوستان شرح داد.. وجود روح که با اینکه نگفتین بگم که ژاپنی ها خودشون آخر روح شناسی ان..اعتقادات عجیب غریب زیادی در مورد روح دارن..از جمله سوزاندن مرده هاشون و ریختن خاکسترشون در جایی که مورد علاقه متوفی بوده تا روح متوفی در آرامش باشه...Dodgy
کسی که جویای حقیقت باشه خدا درهای علم روبه حقیقت رو واسش باز میکنه
کسی که در پی چیزی برضد حقانیت باشه و یکتایی خدا رو اعجاز الهی رو با نادانی خودش زیر سوال ببره.. خدا در ظلالت و گمراهی غرقش میکنه..
به دلتون رجوع کنید..فقط یه چیز بخواهید(هیچ ربطی به اینکه چه پیرو کدوم آیین هستین نداره..فقط خدارو بر حق بدونید)از خدا بخواهید حقیقت رو واستون آشکار کنه..با تمام وجودتون اینو بخواهید...جواب پیدا میشه..بجای اینکه از بنده ی ناقص خدا اینارو طلب کنید سوال رو از خدا بخواهید..از خدا بخواهید حقانیت رو نشونتون بده...خدا نشون میده..عاقل باشید درک میکنید و از شوق پاسخ خدا حال عجیبی بدست میارید...عاقل نباشید پاسخ خداوند رو درک نمی کنید..در واقع دنبال پاسخ در چیز غیر عاذی نگردید....خدا جوابش رو با آیت هاش جواب میگه...
یا حقAngelSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، mofa
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن - libera - ۲۷/تیر/۹۰ ۱۷:۰۴

[-]